2023.07.27.

Messze még a nyár vége! Színes repertoárral köszönti az augusztust a Kultkikötő!

Alsóörsön a Budapest Bár garantálja a remek hangulatot, Behumi Dórival, Frenkkel, Keleti Andrással és Kiss Tibivel a mikrofonok mögött. Bogláron egy igazi zenés színházi kedvencre válthat jegyet a közönség: A Pál utcai fiúk örökérvényű tanulságokkal átszőtt története elevenedik meg a színpadon. Szárszón a Lököttek című fergeteges komédia, Földváron és Alsóörsön pedig az egyszerre megható és mulatságos Maggi és Lillemor gondoskodik a jó hangulatról és a felejthetetlen pillanatokról.

Aki Bogláron jár, annak jó szívvel ajánljuk Magyar Tenger Társasüdülő című kiállításunkat is a Vörös és Kék kápolnában, mely egy egészen különleges ötlet alapján, Weiler Péter festőművész és a Balaton Offseason Instagram-oldalt működtető fotós, Bartha Dorka izgalmas művészi kollaborációjából született.

Mindemellett persze a Mesés Kikötőben is vitorlát bontanak a jobbnál jobb gyerekelőadások: János vitéz és Iluska, Százszorszép Bóbiska és Süsü várja a családokat.

Előadásainkra SZÉP-kártyával is jegyet válthat! Az online vásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, de a gördülékeny jegykezelés érdekében kérjük, még érkezés előtt töltse le mobilkészülékére!*Az előadás fedett helyszínen kerül megrendezésre.*Az előadás fedett helyszínen kerül megrendezésre.
*Az előadás fedett helyszínen kerül megrendezésre.*Az esőnapon kerül megrendezésre.


Balatonboglári felnőtt előadásainkon az elsők között érkező nézőinket a Kékajtó Borászat és Szőlőbirtok jóvoltából vendégül látjuk egy pohár borra!

 

?? Földváron a szombat délelőtti, Szárszón és Bogláron minden gyerekelőadás előtt ingyenes kézműves foglalkozás várja a gyerekeket az előadásokat megelőző órában, ahol nem csupán apró emléktárgyakat készíthetnek, de megismerkedhetnek a környezettudatos gondolkodás alapjaival is.
?A gyerekelőadások fedett helyszínen kerülnek megrendezésre, melyeket ezáltal rossz idő esetén is megtartunk.

? BALATONFÖLDVÁR:
aug. 2. (Sze) 10:30 Százszorszép Bóbiska ??
aug. 5. (Szo) 10:30 János Vitéz ??
? BALATONSZÁRSZÓ:
aug. 6. (V) 10:30 János Vitéz ??
? BALATONBOGLÁR:
aug. 3. (Cs) 10:30 János Vitéz ??
? BALATONFENYVES:
aug. 1. (K) 10:30 Százszorszép Bóbiska ??
aug. 4. (P) 10:30 János Vitéz ??
aug. 6. (V) 10:30 Süsü, a sárkány kalandjai ??
aug. 6. (V) 19:00 Süsü, a sárkány kalandjai ??
aug. 8. (K) 10:30 Danny Bain és Ágoston Béla mesekoncertje ??

A gyerekelőadások teljes listája elérhető ide kattintva ??

 

Jövő heti előadásainkat ajánljuk:A jegyvásárlással Ön is segíti négy évszakon át működő csapatunkat és azt, hogy maroknyi, ám annál lelkesebb stábunk továbbra is az igényes kultúra közvetítésén dolgozhasson.

Jegyvásárlás