2023.08.03.

Tekerj át a kultúrára!

Szívesen bringázol, akár színházba is? Tekerj, szelfizz, oszd meg és nyerj! Vidd haza te az egyedi H.ELIX hátizsákok egyikét!

A Kultkikötő zöld színház: fontos számunkra, hogy megtegyük környezetünk védelmében, amit csak lehet, és szeretnénk erre buzdítani nézőinket is. Jó érzés látni, hogy évről évre egyre többen érkeznek hozzánk kerékpárral: nekik szeretnénk idén nyáron egy különleges nyereményjátékkal megköszönni, hogy a bringát választják az autó helyett

De miben is áll a játék pontosan?

  1. Készíts egy szelfit (vagy készíttess egy fotót) magadról és a kerékpárodról a Kultkikötő bármelyik helyszínén, a Kultkikötő Bringafal előtt.
  2. Oszd meg a képet a Facebookon vagy az Instán #kultkikötő2keréken hashtaggel. 
  3. Nyerd meg a 3 egyedi, Kultkikötő utalványokat rejtő H.ELIX designer hátizsák egyikét!

Miért éppen a H.ELIX?

Szeretsz céltalanul bolyongani? Vagy már előre összeírtad, mi az, amit mindenképp látni akarsz idén nyáron? Magányos túrázó vagy? Vagy inkább a családdal, barátokkal az igazi a kikapcsolódás? Erdő, mező jöhet? Épp ellenkezőleg, a falvak és városok titkos zugai érdekelnek? Akárhogy is: a H.ELIX hátizsák garantáltan megbízható társad lesz bármilyen kalandban.

Izgalmas és strapabíró anyagok, menő színkombinációk, letisztult formák. A H.ELIX egy igazi 21. századi sikersztori, amely bebizonyította, hogy egy jó ötlet, rengeteg munka és az értékteremtésre való törekvés nemcsak praktikus és szerethető, de népszerű terméket eredményez. A hátizsákok remekül alkalmazkodnak a tulajdonosuk életritmusához, bírják a pörgős mindennapokat. Vízálló hajóponyvából, technikai szövetből, hagyományos anyagokból és textilbőrből készülnek, a biztonság kedvéért pedig duplán is vízállóak, sem a külső anyag, sem a bélés nem engedi át a folyadékot. 

Készítésüknél fontos szempont a fenntarthatóság: a H.ELIX csapata arra törekszik, hogy a lehető legkevésbé növeljék az ökológiai lábnyomát azoknak, akik a hátizsákjaik mellett döntenek. A táskák gyártása teljes mértékben Magyarországon történik, az alapanyagok jelentős része szintén itthon készül, amit pedig itt nem gyártanak, azt az EU területéről, főleg Olaszországból és Lengyelországból szerzik be. Az anyagokkal tudatosan és takarékosan bánnak, a legminimálisabb hulladékot termelve. A webshopon vásárolt táskák házhozszállítása pedig karbonsemleges, mivel kompenzálják az általa keletkezett kibocsátást. 

Olyan alapdarabbal szeretnének szolgálni vásárlóik számára, amely nemcsak praktikus, hanem időtálló is, és különösebb minőségromlás nélkül akár egy évtizedig is elkíséri őket oda, ahová éppen mennek.

 

Nyerd meg tőlünk a saját H.ELIX hátizsákod!

Játssz velünk 2023 nyarán és vidd haza te a Kultkikötő utalványokat rejtő, egyedi H.ELIX hátizsákok egyikét! Tekerj, szelfizz és oszd meg a képet! Ne felejtsd el használni a #kultkikötő2keréken hashtaget. 

A játékban részt vevők között 3 darab ajándékcsomagot sorsolunk ki. Az ajándékcsomagok mindegyike egy darab 5000 forint értékű Kultkikötő ajándékutalványt, egy palack Garamvári, egy palack Kékajtó bort valamint egy darab – a képen látható – H.ELIX táskát tartalmaz. A játékban azok vehetnek részt, akik Facebook- vagy Instragram-oldalukon nyilvános posztként 2023. július 1. és augusztus 20. között közzétesznek egy a kerékpárukkal közös, #kultkikötő2keréken hashtaggel ellátott fotót, mely a Kultkikötő egyik nyári helyszínén készült.  Sorsolás: 2023. augusztus 23. A nyerteseket a közösségi média oldalukon keresztül értesítjük.

Jegyvásárlás