Adó 1%

Kedves Támogató!

A Kultkikötő Közhasznú Nonprofit Kft. adószáma: 25068391-2-42

Köszönjük, ha adója 1%-ával a Kultkikötő kulturális misszióját támogatja!

A Kultkikötő évről évre sokszínű és változatos kulturális programkínálattal várja a balatoni közönséget: ebben a misszióban éppúgy helye van a humornak, és könnyed műfajoknak, mint ahogy az elgondolkodtató, komoly daraboknak, de a színházi előadások és koncertek mellett jól megférnek a gyerekprogramok, az irodalmi estek és a kiállítások is.

A Kultkikötő Közhasznú Nonprofit Kft. tevékenysége a 4 évszakos Kultkikötő működtetését foglalja magába.

 • A Kultkikötő 2020 nyarán 5 helyszínen tartott igényes kulturális programokat:
  • Balatonföldváron igényes színházi előadások és zenés estek váltották egymást a színpadon a több, mint 2 hónapos időszakban. A repertoár a helyszínváltozáshoz igazodva intimebb és komolyabb témájú kamaradarabokból állt. A felnőttek mellett természetesen a családosokra, azon belül a gyerekekre is gondoltunk, hiszen hetente 1 gyerekelőadással készültünk a számukra.
  • Balatonbogláron a kínálat évről évre bővül: gyerekeknek és felnőtteknek szóló színpadi előadások, zenés estek, ifjúsági- és felnőtt művészeti alkotótáborok, filmvetítések és kiállítások találhatók az éves programsorozatban.
  • A balatonfenyvesi Kultúr-tér színpadán elsősorban a kisgyermekes családoknak kínálunk programokat, immáron hatodik éve. A folyamatosan növekvő igények kiszolgálása okán hetente 4 gyerekelőadás szerepel a kínálatunkban, mely alkalmanként előadói estekkel, stand-up showal egészül ki a nyár folyamán.
  • Badacsonytomajon a frissTerasz különleges atmoszférája adott otthont a fiatal és felnőtt korosztály számára rendezett klubkoncerteknek.
  • A balatonszárszói Csukás Színház üzemeltetését 2020-tól látja el a Kultkikötő. A helyszín korábbi hagyományaihoz illeszkedve elsősorban a családos nyaralóvendégeknek kínálunk szórakoztató kulturális rendezvényeket és kísérőprogramokat. Idén a teljes évad szakmai tartalmát Csukás István tiszteletére állítottuk össze.

4 évszakos Kultkikötő!

A Kultkikötő az indulása óta egy bátran kísérletező, az értékekre nyitott játszóhely, ahol évről évre különleges produkciókkal találkozhatnak a nézők, ahol minden korosztály, a család minden tagja találhat kedvére való kulturális programot. Célunk, hogy a Balatonnál élőknek és pihenőknek ne csak a nyári időszakban legyen lehetősége a tartalmas és megfizethető kulturális programokra, ezért – a nyaralószezon fókuszt megtartva – minden évben részt veszünk több balatoni település éves kulturális életében, minőség-orientált rendezvényeinkkel.

 • Saját színházi előadások létrehozása
  • 2020-ban a Csukás Színházban mutattuk be Marék Veronika népszerű mesefigurájának kalandját „Boribon nyaralni megy” címmel
  • 2020-ban a Trianon Emlékévhez kapcsolódóva mutattuk be „Vérző Magyarország” címmel felolvasószínházi darabunkat.
  • 2020-ban az Összpróba Alkotóműhely ifjúsági és felnőtt bemutatójának adott otthont a balatonboglári játszóhely
  • 2018-ban az Anyám, a nyolcadik kerület! Című mondoráma Pál Dániel Levente, Az Úr Nyolcadik kerülete című könyve nyomán készült előadást Znamenák István rendezte, a főszerepet pedig Vida Péter alakítja.
  • 2015-ben a Boomerang Baby – Marlene Dietrich ABC című zenés színházi előadás bemutatása Fullajtár Andrea szereplésével Novák Eszter rendezésében, valamint A lemez két újabb oldala című képzeletszínházi előadás bemutatása Nagy Sándor és Nagy Viktor szereplésével Tollár Mónika rendezésében.
 • Ingyenes kulturális programok szervezése egész évben

A Kultkikötő közösségépítő, éven át tartó projektje a balatonboglári Filmklub, de a lehetőségeinkhez mérten minden évben ingyenes koncertekkel és színházi előadásokkal is készülünk, hozzájárulva a régió kulturális életének felpezsdítéséhez és azzal a céllal, hogy a kulturális kikapcsolódás mindenki számára elérhető legyen.

 

KÖSZÖNJÜK, HA ADÓJA 1%-ÁVAL A KULTKIKÖTŐT TÁMOGATJA!

 

Kapcsolódó tartalmak