2023.07.20.

Ezen a hétvégén a zenéé lesz a főszerep a Kultkikötőben!

Bogláron egy évek óta visszatérő közönségkedvenc, A GRUND – vígszínházi fiúzenekar csap a húrok közé: A Pál utcai fiúk című zenés játék dallamai mellett több legendás vígszínházi sláger, jól ismert Presser-dalok, illetve hazai és külföldi rock klasszikusok töltik meg a nyári estét. Szárszón a csodás Udvaros Dorottya várja a közönséget önálló zenés estjével, melynek repetorjában a művészeti világ olyan ikonikus szerzői közreműködtek, mint Hrutka Róbert, Karafiáth Orsolya, Kamondy Ágnes vagy Bereményi Géza. Földváron pedig Fesztbaum Béla lép színpadra Kosztolányi Dezső és Karinthy Frigyes életművéből szőtt dalaival.

A szárszói Sárkányfesztiválon Süsü történetét láthatják a gyerekek, de a három kismalac is móresre tanítja a farkast a hét folyamán. Ha pedig ez nem lenne elég, a kutyacska és a csillagszemű juhász történetét is megismerhetik kicsik és nagyok.

Előadásainkra SZÉP-kártyával is jegyet válthat!

Balatonboglári felnőtt előadásainkon az elsők között érkező nézőinket a Garamvári Szőlőbirtok jóvoltából vendégül látjuk egy pohár borra!

 

Földváron a szombat délelőtti, Szárszón és Bogláron minden gyerekelőadás előtt ingyenes kézműves foglalkozás várja a gyerekeket az előadásokat megelőző órában, ahol nem csupán apró emléktárgyakat készíthetnek, de megismerkedhetnek a környezettudatos gondolkodás alapjaival is.
A gyerekelőadások fedett helyszínen kerülnek megrendezésre, melyeket ezáltal rossz idő esetén is megtartunk.

BALATONFÖLDVÁR:
júl. 26. (Sze) 10:30 A három kismalac
júl. 29. (Szo) 10:30 A kutyacska
BALATONSZÁRSZÓ:
júl. 30. (V) 10:30 Süsü, a sárkány kalandjai
júl. 30. (V) 19:00 Süsü, a sárkány kalandjai
BALATONBOGLÁR:
júl. 27. (Cs) 10:30 A három kismalac
BALATONFENYVES:
júl. 25. (K) 10:30 A három kismalac
júl. 28. (P) 10:30 A kutyacska
júl. 30. (V) 10:30 A csillagszemű juhász
aug. 1. (K) 10:30 Százszorszép Bóbiska

A gyerekelőadások teljes listája elérhető ide kattintva

 

Jövő heti előadásainkat ajánljuk:


A jegyvásárlással Ön is segíti négy évszakon át működő csapatunkat és azt, hogy maroknyi, ám annál lelkesebb stábunk továbbra is az igényes kultúra közvetítésén dolgozhasson.

Jegyvásárlás