2023.08.03.

Színház és zene találkozása a csillagok alatt!

Bogláron ezen a hétvégén Földes László Hobo várja a nézőket a Hé, Magyar Joe! című kétszereplős előadással, amely 27 dalon keresztül mesél el egy 20. századi magyar sorstörténetet. Földváron is egy emberi sors lesz a középpontban: Fullajtár Andrea idézi meg a csodálatos Karády Katalin alakját az EL! Karádyáda című zenés produkcióban.

Alsóörsön a zenés színház két emblematikus darabja, a Valahol Európában és A Pál utcai fiúk vár a közönségre, a Pannon Várszínház tolmácsolásában, Szárszón pedig a nevetésé lesz a főszerep: szerelmi sokszögek, egymás elől menekülő párok, összeveszések és félreértések okozzák a bonyodalmat az Anconai szerelmesek című előadás első és második részében.

A legkisebbeket Danny Bain és Ágoston Béla egy egészen különleges mesekoncerttel várja, de megismerhetik a gyerekek a varázsénekű pelikánmadár, illetve Gombóc Artúr és Mirr-Murr történetét is.

Aki még nem látta, annak jó szívvel ajánljuk figyelmébe Magyar Tenger Társasüdülő című kiállításunkat, mely augusztus 13-ig tekinthető meg ingyenesen a boglári Vörös és Kék kápolnában.

Előadásainkra SZÉP-kártyával is jegyet válthat! Az online vásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, de a gördülékeny jegykezelés érdekében kérjük, még érkezés előtt töltse le mobilkészülékére!
Balatonboglári felnőtt előadásainkon az elsők között érkező nézőinket a Kékajtó Borászat és Szőlőbirtok jóvoltából vendégül látjuk egy pohár borra!

 

Földváron a szombat délelőtti, Szárszón és Bogláron minden gyerekelőadás előtt ingyenes kézműves foglalkozás várja a gyerekeket az előadásokat megelőző órában, ahol nem csupán apró emléktárgyakat készíthetnek, de megismerkedhetnek a környezettudatos gondolkodás alapjaival is.
?A gyerekelőadások fedett helyszínen kerülnek megrendezésre, melyeket ezáltal rossz idő esetén is megtartunk.

BALATONFÖLDVÁR:
aug. 9. (Sze) 10:30 Danny Bain és Ágoston Béla mesekoncertje ??
aug. 12. (Szo) 10:30 Csukás-mese – Süsü és barátai ??
BALATONSZÁRSZÓ:
aug. 13. (V) 10:30 Csukás-mese – Süsü és barátai ??
BALATONBOGLÁR:
aug. 10. (Cs) 10:30 Csukás-mese – Süsü és barátai 
BALATONFENYVES:
aug. 8. (K) 10:30 Danny Bain és Ágoston Béla mesekoncertje 
aug. 11. (P) 10:30 Csukás-mese – Süsü és barátai 
aug. 13. (V) 10:30 A pelikánmadár 
aug. 15. (K) 10:30 Lúdas Matyi 

A gyerekelőadások teljes listája elérhető ide kattintva

 

Jövő heti előadásainkat ajánljuk:A jegyvásárlással Ön is segíti négy évszakon át működő csapatunkat és azt, hogy maroknyi, ám annál lelkesebb stábunk továbbra is az igényes kultúra közvetítésén dolgozhasson.

Jegyvásárlás