2023.08.12.

Elköszönünk a szabadtértől! Utolsó hetéhez érkezett a Kultkikötő nyári szezonja!

A záróhétvégéhez a legkülönfélébb műfajokból válogattunk emlékezetes produkciókat. Bogláron Esterházy Péter formabontó remekműve, a Tizenhét hattyúk története elevenedik meg a színpadon, Cserhalmi György rendezésében. Földváron Göttinger Pál várja a minőségi szórakozás kedvelőit a Telefondoktor című előadással, melynek főszereplője egyre nagyobb kalamajkába sodorja magát azáltal, hogy nem tud (vagy éppen nem mer) igazat mondani. Szárszón pedig a muzsikáé lesz a főszerep: Peller Károly várja a közönséget augusztus 19-én Te rongyos élet című ingyenes operett estjével.

A Mesés Kikötőben Lúdas Matyi és Holle anyó története zárja a nyári kalandok sorát, illetve ismét megjelenik a titokzatos bőrönd is, melyből a legkülönfélébb meglepetések pattannak ki, a gyerekek nagy örömére.

Köszönjük nézőinknek az egész nyáron át tartó figyelmet!

Előadásainkra SZÉP-kártyával is jegyet válthat! Az online vásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, de a gördülékeny jegykezelés érdekében kérjük, még érkezés előtt töltse le mobilkészülékére!



Balatonboglári felnőtt előadásainkon az elsők között érkező nézőinket a Kékajtó Borászat és Szőlőbirtok jóvoltából vendégül látjuk egy pohár borra!

Földváron a szombat délelőtti, Szárszón és Bogláron minden gyerekelőadás előtt ingyenes kézműves foglalkozás várja a gyerekeket az előadásokat megelőző órában, ahol nem csupán apró emléktárgyakat készíthetnek, de megismerkedhetnek a környezettudatos gondolkodás alapjaival is.
A gyerekelőadások fedett helyszínen kerülnek megrendezésre, melyeket ezáltal rossz idő esetén is megtartunk.

 BALATONFÖLDVÁR:
aug. 16. (Sze) 10:30 Lúdas Matyi 
aug. 19. (Szo) 10:30 Bőröndmesék 
BALATONSZÁRSZÓ:
aug. 20. (V) 10:30 Bőröndmesék 
BALATONBOGLÁR:
aug. 17. (Cs) 10:30 Bőröndmesék 
BALATONFENYVES:
aug. 15. (K) 10:30 Lúdas Matyi 
aug. 18. (P) 10:30 Bőröndmesék 
aug. 20. (V) 10:30 Mesék könyve: Holle anyó 

A gyerekelőadások teljes listája elérhető ide kattintva

A jegyvásárlással Ön is segíti négy évszakon át működő csapatunkat és azt, hogy maroknyi, ám annál lelkesebb stábunk továbbra is az igényes kultúra közvetítésén dolgozhasson.

Jegyvásárlás