2023.07.13.

Rád is vár egy felszabadult nevetés a Balatonnál!

Bogláron ezen a hétvégén Hernádi Judit és Kern András rendkívül szerethető párosa gondoskodik a jókedvről a Kalamazoo című remek humorú előadással. Szárszóra a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház hozza el öt belevaló apáca sziporkázó történetét, Alsóörsön pedig vérbő reneszánsz komédiák hagyományaira épülő produkciók várják a nézőket: szerelmi sokszögek, egymás elől menekülő párok, összeveszések és félreértések okozzák a bonyodalmat az Anconai szerelmesek című előadás első és második részében. Mindeközben Földváron a Férfi és Nő 4X című kamaradarab mesél a váratlan találkozások sorsfordító erejéről.

A legkisebbek nemcsak Boribonnal és Annipannival indulhatnak egy új kalandra, de megismerhetik a Mamlasz királyság lakóit is, a Volt egyszer egy… című díjnyertes előadás pedig egy bátor és kíváncsi kislány történetét meséli el.

A Kultkikötő Kápolnatárlatok új kiállításán egy hónapon át a Balatoné lesz a főszerep! Weiler Péter festőművész és a Balaton Offseason Instagram-oldalt működtető fotós, Bartha Dorka izgalmas művészi kollaborációra szövetkeztek. A Magyar Tenger Társasüdülő című tárlat július 14-től ingyenesen megtekinthető a boglári Vörös és Kék kápolnában.

Előadásainkra SZÉP-kártyával is jegyet válthat! 

Balatonboglári felnőtt előadásainkon az elsők között érkező nézőinket a Garamvári Szőlőbirtok jóvoltából vendégül látjuk egy pohár borra!

 

Földváron a szombat délelőtti, Szárszón és Bogláron minden gyerekelőadás előtt ingyenes kézműves foglalkozás várja a gyerekeket az előadásokat megelőző órában, ahol nem csupán apró emléktárgyakat készíthetnek, de megismerkedhetnek a környezettudatos gondolkodás alapjaival is.
A gyerekelőadások fedett helyszínen kerülnek megrendezésre, melyeket ezáltal rossz idő esetén is megtartunk.

BALATONFÖLDVÁR:
júl. 19. (Sze) 10:30 Volt egyszer egy…
júl. 22. (Szo) 10:30 Boribon nyaral
BALATONSZÁRSZÓ:
júl. 23. (V) 10:30 Boribon nyaral
BALATONBOGLÁR:
júl. 20. (Cs) 10:30 Boribon nyaral
BALATONFENYVES:
júl. 18. (K) 10:30 Volt egyszer egy…
júl. 21. (P) 10:30 Boribon nyaral
júl. 23. (V) 10:30 Mamlasz királyság krónikája
júl. 25. (K) 10:30 A három kismalac

A gyerekelőadások teljes listája elérhető ide kattintva

 

Jövő heti előadásainkat ajánljuk:
A jegyvásárlással Ön is segíti négy évszakon át működő csapatunkat és azt, hogy maroknyi, ám annál lelkesebb stábunk továbbra is az igényes kultúra közvetítésén dolgozhasson.

Jegyvásárlás