2023.07.06.

A csillagok alá költözik a színház!

A színház a Kultkikötőben egész nyáron a csillagok alá költözik!

Balatonföldváron, a Kulipintyó-villa hangulatos kertjében az Anima Sound System zenekarból is ismert Prieger Zsolt mutatja be Csokonai Vitéz Mihály művészetét, egy egészen új fénytörésben. Alsóörsön és Balatonszárszón Pindroch Csaba ígér intenzív színházi élményt és garantált szórakozást Segítség, megnősültem! című önálló estjével, mely sajátos görbe tükröt tart az esküvő előtti és utáni hétköznapok legkülönbözőbb komikus vagy éppen keserű pillanatainak.

A balatonboglári Vörös és Kék kápolnában két izgalmas kortárs művész mutatkozik be a Kultkikötő Kápolnatárlatok legújabb felvonásában. Magyar Tenger Társasüdülő című kiállításukkal Weiler Péter festőművész és a Balaton Offseason Instagram-oldalt működtető fotós, Bartha Dorka nem mindennapi művészi kollaborációra szövetkeztek.

A gyerekeket sok régi barát várja: nem csupán Pom Pommal, Gombóc Artúrral, Mirr-Murral és Süsüvel találkozhatnak, de Mézeskalács Úr és Robin Hood is ellátogat a Mesés Kikötőbe.

Előadásainkra SZÉP-kártyával is jegyet válthat!

Balatonboglári felnőtt előadásainkon az elsők között érkező nézőinket a Garamvári Szőlőbirtok jóvoltából vendégül látjuk egy pohár borra!

 

Földváron a szombat délelőtti, Szárszón és Bogláron minden gyerekelőadás előtt ingyenes kézműves foglalkozás várja a gyerekeket az előadásokat megelőző órában, ahol nem csupán apró emléktárgyakat készíthetnek, de megismerkedhetnek a környezettudatos gondolkodás alapjaival is.
A gyerekelőadások fedett helyszínen kerülnek megrendezésre, melyeket ezáltal rossz idő esetén is megtartunk.

BALATONFÖLDVÁR:
júl. 12. (Sze) 10:30 A mézeskalács úr meséje 
júl. 15. (Szo) 10:30 Csukás-mese – Süsü és barátai 
BALATONSZÁRSZÓ:
júl. 16. (V) 10:30 Csukás-mese – Süsü és barátai 
 BALATONBOGLÁR:
júl. 13. (Cs) 10:30 Csukás-mese – Süsü és barátai 
BALATONFENYVES:
júl. 11. (K) 10:30 A mézeskalács úr meséje 
júl. 14. (P) 10:30 Csukás-mese – Süsü és barátai 
júl. 16. (V) 10:30 Robin Hood kalandjai 
júl. 18. (K) 10:30 Volt egyszer egy… 

A gyerekelőadások teljes listája elérhető ide kattintva

 

Jövő heti előadásainkat ajánljuk:

 


A jegyvásárlással Ön is segíti négy évszakon át működő csapatunkat és azt, hogy maroknyi, ám annál lelkesebb stábunk továbbra is az igényes kultúra közvetítésén dolgozhasson.

Jegyvásárlás