2023.06.29.

Emlékezetes produkciók érkeznek a Kultkikötőbe!

Édesbús monodráma, bonyodalmakkal átszőtt vígjáték, vérpezsdítő muzsika és elgondolkodtató előadás egy Pulitzer-díjas szerző tollából.

Emlékezetes produkciók érkeznek a Kultkikötőbe, csodás művészek tolmácsolásában. Csákányi Eszter Balatonföldváron a balett világába invitálja a nézőket Amikor találkoztam Barisnyikovval című előadásával. Alsóörsön bonyodalom bonyodalmat követ majd az Oscar című ellenállhatatlan humorú komédiában, a kaposvári Csiky Gergely Színház társulatának előadásában. Balatonszárszón zenétől lesz hangos a Csukás Színház: a remek hangulatról a Budapest Bár zenekar gondoskodik, Behumi Dórival, Németh Jucival, Kollár-Klemencz Lászlóval és Kiss Tibivel a mikrofonok mögött. Balatonboglárra pedig Edward Albee Három magas nő című előadása érkezik, mely egy egyedi, mégis oly ismerős női sorsról mesél, Hegyi Barbarával az egyik főszerepben.

A legkisebbeket sok más program mellett egy különleges új produkcióval várjuk: Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából az Összpróba és Kultkikötő Produkció János vitéz örökérvényű történetét álmodta színpadra.

Előadásainkra SZÉP-kártyával is jegyet válthat!


Balatonboglári felnőtt előadásainkon az elsők között érkező nézőinket a Garamvári Szőlőbirtok jóvoltából vendégül látjuk egy pohár borra!

 

?? Földváron a szombat délelőtti, Szárszón és Bogláron minden gyerekelőadás előtt ingyenes kézműves foglalkozás várja a gyerekeket az előadásokat megelőző órában, ahol nem csupán apró emléktárgyakat készíthetnek, de a megismerkedhetnek a környezettudatos gondolkodás alapjaival is.
?A gyerekelőadások fedett helyszínen kerülnek megrendezésre, melyeket ezáltal rossz idő esetén is megtartunk.

BALATONFÖLDVÁR:
júl. 5. (Sze) 10:30 Bőröndmesék
júl. 8. (Szo) 10:30 János Vitéz
BALATONSZÁRSZÓ:
júl. 9. (V) 10:30 János Vitéz
BALATONBOGLÁR:
júl. 6. (Cs) 10:30 János Vitéz
BALATONFENYVES:
júl. 4. (K) 10:30 Bőröndmesék
júl. 7. (P) 10:30 János Vitéz
júl. 9. (V) 10:30 A só
júl. 11. (K) 10:30 A mézeskalács úr meséje

A gyerekelőadások teljes listája elérhető ide kattintva

 

Jövő heti előadásainkat ajánljuk:

 

A jegyvásárlással Ön is segíti négy évszakon át működő csapatunkat és azt, hogy maroknyi, ám annál lelkesebb stábunk továbbra is az igényes kultúra közvetítésén dolgozhasson.

Jegyvásárlás