2023.06.21.

Belecsap a nyárba a Kultkikötő! Ikonikus művészek, felejthetetlen pillanatok várnak Önre!

Akárcsak a korábbi években, idén is olyan vendégeket hívtunk a Balaton partjára, akik garantálják a remek kikapcsolódást. Július első hétvégéjén Alsóörsön a 30 éve töretlen erővel és lelkesedéssel muzsikáló Csík Zenekar várja a közönséget, Presser Gábor közreműködésével. Balatonbogláron a Csiky Gergely Színház társulata teszi emlékezetessé a nyárestét Oscar című előadásával: sem humorban, sem bonyodalomban nem lesz hiány. Balatonszárszón pedig a párkapcsolatoké lesz a főszerep: Szabó Győző és Rezes Judit a Loveshake: Az élet összeráz című színházi duettben mesél a férfi-nő kapcsolat csodáiról és nehézségeiről, egyszerre szórakoztatóan és megkapó őszinteséggel.
De nem csak felnőtt nézőinknek készültünk izgalmas kínálattal! A gyerekeket A Nap és a Hold elrablása című előadás egészen a varázslatos Afrikáig repíti, a Holdkirály palotája című interaktív mesejátékban pedig egy szépséges lány, Laime vár arra, hogy kiszabadítsák.
A képzőművészet kedvelőit csodás környezetben, a boglári Vörös és Kék kápolnákban várjuk Vén Zoltán grafikusművész és Horváth János Milán festőművész különleges kiállításával.

Előadásainkra SZÉP-kártyával is válthat jegyet!

Balatonboglári felnőtt előadásainkon az elsők között érkező nézőinket a Garamvári Szőlőbirtok jóvoltából vendégül látjuk egy pohár borra!

 

?Földváron a szombat délelőtti, Szárszón és Bogláron minden gyerekelőadás előtt ingyenes kézműves foglalkozás várja a gyerekeket az előadásokat megelőző órában, ahol nem csupán apró emléktárgyakat készíthetnek, de a megismerkedhetnek a környezettudatos gondolkodás alapjaival is.
?A gyerekelőadások fedett helyszínen kerülnek megrendezésre, melyeket ezáltal rossz idő esetén is megtartunk.

BALATONFÖLDVÁR:
júl. 1. (Szo) 10:30 A Nap és a Hold meséi
BALATONSZÁRSZÓ:
júl. 2. (V) 10:30 A Holdkirály palotája
BALATONBOGLÁR:
júl. 6. (Cs) 10:30 János Vitéz
BALATONFENYVES:
júl. 2. (V) 10:30 A Nap és a Hold meséi
júl. 4. (K) 10:30 Bőröndmesék

 

Jövő heti előadásainkat ajánljuk:

A jegyvásárlással Ön is segíti négy évszakon át működő csapatunkat és azt, hogy maroknyi, ám annál lelkesebb stábunk továbbra is az igényes kultúra közvetítésén dolgozhasson.

Jegyvásárlás