2020.04.06.

„Azért szeretem a Balatont, mert…” – Kultkikötő Rajzpályázat

„Azért szeretem a Balatont, mert…” – Kultkikötő Rajzpályázat

A Kultkikötő legénysége – annak ellenére, hogy sokakhoz hasonlóan mi is nagyon várjuk már, hogy véget érjen ez a nehéz időszak – továbbra is töretlen lelkesedéssel szervezi a nyár és a Balaton leghosszabb összművészeti fesztiválját, ahol 2020 júliusától koncertekkel és színházi előadásokkal; a 15. ünnepi évadunkkal várjuk majd közönségünket. Addig is próbálunk a nehézségek helyett előretekinteni, és a gyerekek segítségével, az ő szemüvegükön keresztül megmutatni a Balaton ezer arcát és azt, hogy ahányan vagyunk, annyi okunk van szeretni a magyar tengert.  

Ennek jegyében rajzpályázatot hirdetünk óvodás és általános iskolás korosztály részére. Olyan alkotásokat várunk, amelyek választ adnak az alábbi kérdésre:

Te miért szereted a Balatont?

Ahányan vagyunk, annyi oka lehet annak, hogy szívünkbe zártuk a magyar tengert! Meséld el egy rajzban, hogy szerinted mi a legjobb a Balatonban, miért szeretsz, miért szerettél, és miért szeretnél (már végre) ott lenni?

Pályázati feltételek:

  • óvodás és általános iskolások jelentkezését is várjuk (a 3-6, 6-9 és 9-12 éves korcsoport rajzait külön értékeljük)
  • A pályázatra A4-es vagy A3-as méretű, bármilyen technikával készült rajzzal vagy festménnyel lehet jelentkezni
  • Egy pályázó maximum 3 művel jelentkezhet

Benyújtás módja:

Az alkotásokat a [email protected] mail címre várjuk. A beadási határidő 2020. május 11. éjfél. A pályamunkákat (a jelen körülményekre való tekintettel egyelőre) online formátumban kérjük benyújtani, lehetőség szerint szkennelve, vagy nagyobb felbontású fotó formátumban.

A szkennelt vagy fotózott rajz mellé az alábbi adatokat kérjük még elküldeni az elektronikus üzenetben:

  • mű címe
  • alkotó neve, életkora
  • intézmény neve
  • szülő neve, elérhetősége

A tárgyba kérjük, írják be: KULTKIKÖTŐ rajzpályázat 2020

FONTOS! Kérjük, hogy az alkotásokat őrizzék meg, mert az értékelést követően a nyertes pályaműveket postai úton is bekérhetjük! A 15 legjobb pályamunkát a Kultkikötő 2020-as jubileumi évadának keretében kiállítjuk.

Díjazás:

I. Díj – 15 000 Ft értékű könyvutalvány + 2 db korlátlan bérlet a Kultkikötő 2020-as nyári évadának gyerekprogramjaira (Balatonföldvár, Balatonboglár, Balatonfenyves, Balatonszárszó)

II. Díj – 10 000 Ft értékű könyvutalvány + 2 db korlátlan bérlet a Kultkikötő 2020-as nyári évadának gyerekprogramjaira (Balatonföldvár, Balatonboglár, Balatonfenyves, Balatonszárszó)

III. Díj – 5 000 Ft értékű könyvutalvány + 2 db korlátlan bérlet a Kultkikötő 2020-as nyári évadának gyerekprogramjaira (Balatonföldvár, Balatonboglár, Balatonfenyves, Balatonszárszó)

A pályamunkák elküldésével a résztvevők és törvényes képviselőik elfogadják az internetes pályázás feltételeit és kijelentik, hogy azt magukra nézve kötelező érvényűnek ismerik el, egyúttal beleegyeznek abba, hogy a rajzokat közzétegyük a Kultkikötő felületein, megjelentessük a kiadványainkban, közzétegyük a programjainkat kísérő kiállításon. A beérkezett alkotásokat nem tudjuk visszaküldeni! A pályázat beadásával a pályázó lemond a pályamunkával kapcsolatos jogairól és eláll minden további követeléstől a pályamunkájával kapcsolatban.

A Kultkikötő adatvédelemmel kapcsolatos tájékoztatása itt található.

 

Jegyvásárlás