2020.04.18.

Mesés Kikötő Online – Gyerekszínház a nappaliban!

Indul a Mesés Kikötő ONLINE!
onine bábszínház | mesék | versek | zene  gyerekelőadások

Tudjuk, hogy most nagyon nehéz – az óvodás, iskolás gyerekükkel otthon maradt szülőknek különösen. Ugyanakkor őszinték leszünk: kulturális programokat szervező fesztiválként mi sem vagyunk könnyű helyzetben…

Úgy is fogalmazhatnánk, hogy egy hajóban evezünk.

És ha már így alakult, arra gondoltunk, hogy szomorkodás helyett az eddig felgyülemlett tudásunkat inkább arra fordítjuk, hogy segítsünk: ha már a felnőtteknek szóló kulturális programok mellett minden nyáron gyerekelőadásokat is szervezünk – reményeink szerint ez idén sem lesz másként – miért ne szervezhetnénk gyerekprogramokat a nappaliban? Készüljünk és hangolódjunk együtt a nyárra!

Ennek jegyében a következő hetekben a Kultkikötőben megfordult művészekkel együttműködésben olyan videós tartalmakat, gyerekeknek szóló produkciókat osztunk meg ebben a csoportban, amelyek segíthetnek abban, hogy a legkisebbek figyelmét garantáltan igényes és minőségi programmal kössük le. Hétről hétre, összesen 15 alkalommal érkezünk majd bábszínházi és zenés gyerekelőadásokkal, hiszen 2020-ban 15 éves a Kultkikötő. Legyen ez a szülinapi előkészület!

Gyertek, jöjjenek, csatlakozzatok hozzánk, legyen gyerekszínház a nappaliban!

Csatlakozás: www.bit.ly/MesesKikotoOnline

Jegyvásárlás