2023.05.05.

Szabadtéri Színházak Találkozója a Kultkikötőben

2023-ban a Kultkikötőt érte az a megtiszteltetés, hogy otthont adhat a Szabadtéri Színházak Találkozójának, mely kezdeményezést tavaly nyáron indította útjára a Szabadtéri Színházak Szövetsége, hagyományteremtő céllal. A találkozó keretében június 17. és 25. között az ország szabadtéri színházainak legizgalmasabb előadásai várják a közönséget Alsóörsön és Balatonbogláron, a Kultkikötő játszóhelyein. 13 nem mindennapi produkció érkezik a Balaton északi és déli partjára: a színes választékban mindenki garantáltan találhat majd kedvére valót, zseniális költői élettörténetekbe kalauzoló monodrámák, szórakoztató nagyszínpadi közönségkedvencek, zenés és prózai darabok mellett kiváló gyermekszínházi előadások szerepelnek a repertoárban.

 

Szakmai napA szabadtéri színházak szerepe a kulturális turizmusbanGyerekelőadások – Mesés KikötőA gyerekelőadások fedett helyszínen kerülnek megrendezésre, melyeket ezáltal rossz idő esetén is megtartunk.

Az előadások a Szabadtéri Színházak Találkozója 2023-as programjának részeként valósul meg.
A programok a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jöttek létre.
A programok a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával jöttek létre.

A jegyvásárlással Ön is segíti négy évszakon át működő csapatunkat és azt, hogy maroknyi, ám annál lelkesebb stábunk továbbra is az igényes kultúra közvetítésén dolgozhasson.

Jegyvásárlás