2017.02.06.

Melyik előadáshoz melyik bor illik?

Pikáns és frappáns bohózathoz zamatos rosét, romantikus zenés vígjátékhoz üde és könnyed Irsai Olivért. A Katona Borház tippjei a KULTKIKÖTŐ hétvégi előadásaihoz!

Koncert vagy színházi előadás közben a legjobb borokat ízlelgetni: fejedelmi időtöltés!  Melyik előadáshoz milyen harmónia illik? Próbálja ki! 

Aug. 13. csütörtök
Méhek koncert Most vagy soha (Rajnai Rizling)


A Méhek őrült és mulatságos koncertje mellé a Most vagy soha névre hallgató Rajnai Rizlinget ajánljuk Balatonboglárról. Teljes érettségben szüretelt szemek, az évjárat kiválóságát bizonyítja a rajnaitól szokatlan krémes textúra is. Illatában gyümölcsös legfőképpen a sárgabarack dominál, kis maradék cukor teszi még kerekebbé a bort.

Aug. 14. péntek
Anconai szerelmesek – Flört (Irsai Olivér – Sárgamuskotály)


Az Anconai szerelmesek című igazi romantikus olasz zenés vígjátékhoz mi mást kortoylgatnánk, mint a könnyed és üde Flört elnevezésű fehérbort? Az Irsai Olivér nem hazudtolja meg magát, bomba illat, könnyed ízek. A palack magában rejti a balatoni nyarat! Intenzív, parfümös illatú, világos szalmasárga színű, friss, száraz fehérbor.

Aug. 15. szombat
Balfék


Nálad vagy nálam? percenként felmerül a kérdés a Balfék című pikáns és fergeteges bohózatban. 

Ehhez a mindent eldöntő kérdéshez és a válaszok keresgéléséhez a mediterrán jellegű, telt, illatában tavaszi virágokat, friss gyümölcsöket és leheletnyi fűszerességet felvonultató, gazdag, zamatos Cabernet Sauvignon szőlőből készült rosét ajánljuk, melyet kedvesünkkel töltött estéken javaslunk felbontani.

Jegyvásárlás