2017.02.06.

Méhek, Mohácsi és Ancona: hétvége a KULTKIKÖTŐben

Hogyan rejtsük el szeretőnket házastársunk elől? Kern András valójában egy csodálatos balerina? Melyik a kedvenc olasz slágerünk és milyen kütyükön játszanak a Méhek? MInden kiderül ezen a hétvégén!

Balatonföldvár

Aug. 13. csütörtök 20.30
Méhek koncertszínház

Humoros és mély értelmű dalok, pezsgő ritmusok, tutulás és mindehhez egy nem mindennapi megjelenés – ez az, amit a MÉHEK DiMuSzu (Dinamikus Multimédia Szupershow) Antikoncertje nyújt. Kis ízelítő a repertoárból: Köszöntődal; Páráppáráppáppárá; Barbie-dal; Jaj, Béla, vigyázz, az ütvefúró veszélyes szerszám!, Zizidal, Kovácslakás, stb.

Aug. 14. péntek 20.30
Anconai szerelmesekigazi olasz zenés komédia két részben
Dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház

Aug. 15. szombat 20.30
Balfék (bohózat)
Kecskeméti Katona József Színház

Balatonboglár

Aug. 15. szombat 20.30
A kellékes Kern András estje

Parti Nagy Lajos magyar szövegének nagy erénye fantasztikus ritmusa, frappáns dramaturgiája: a hatásra kiélezett poénokat sokszor fájdalmasabb, szomorúbb emberi történetek kísérik. Az előadás során cserélődnek a hol elementáris, hol borongós anekdoták, színész-karikatúrák, megelevenedik a színház vonzó ellentmondásos világa. "És egyébként is: nagy marhaság, ez az egész színház-izé!"

Családi programok
Aranyszamár Bábszínház – Kabóca Bábszínház Volt egyszer egy


Az ördög három aranyhajszála Bábrakadabra Bábszínház
Népzenével, kesztyűs- és óriásbábokkal

Ebből lesz ám a nagy gubanc meg az ördög arany tincses hajában, amit a helyszínen bogozunk ki a kedves, tisztelt, jámbor csimoták s szüleik szeme láttára röpke 43 perc alatt, élő zenével és egy élő zenésszel. (Fenyves aug. 14. péntek 18.00, Földvár aug. 15. szombat 11.00, Boglár aug. 15. szombat 18.00)

Jegyvásárlás