2019.09.03.

Mecénás jegy a Kultkikötőben!

Tudta? Akárcsak a szabadtéri színházaknak, a mecenatúrának is vannak hagyományai: számos olyan művészeti produktum van, amely nem jöhetett volna létre, ha az alkotókat nem támogatják a kultúra iránt fogékony, arra érzékeny emberek.

A Kultkikötőben évadról évadra azon vagyunk, hogy a minőséget képviselő alkotók produkciói a Balaton-parton is elérhetők legyenek. Lassan másfél évtizede keményen dolgozunk azért, hogy ezt a színvonalat továbbra is tartani tudjuk, de sajnos – akárcsak egy-egy minőségi produkció létrehozása – a minőségi kultúra közvetítése is komoly anyagi terhekkel jár.

Ezért döntöttünk úgy, hogy a tőlünk megszokott színvonal megtartása érdekében azoknak a segítségét kérjük, akik hozzánk hasonlóan fontos értéknek tartják a minőségi kultúrát – készek tenni érte, szívesen áldoznak rá.

Az idei évtől Ön is hozzájárulhat a Kultkikötő működéséhez, és ahhoz, hogy a színvonalas zenei és színházi programok továbbra is részét képezzék a Balaton-part programkínálatának.

A 10 000 Ft-os mecénás jegy vásárlásával nemcsak a Víz Tiszta Kultúrát támogatja, de elkötelezett támogatónkkénta legjobb helyről, minőségi borok társaságában, exkluzív körülmények között élvezheti előadásinkat és koncertjeinket.

Arra kérjük, ha teheti, szavazzon ön is a kultúrára és a minőségre; támogassa a KULTKIKÖTŐ-t és jegyvásárláskor válasszon mecénás jegyet!

A további támogatási lehetőségek ide kattintva megtekinthetők >>

Jegyvásárlás