2018.12.06.

Jövőre is menetrend szerint indul a Kultkikötő!

Továbbra is egész nyáron át várja a közönséget a Balaton leghosszabb összművészeti fesztiválja. Sok nehéz, a működést is érintő kérdésre kellett rövid idő alatt megtalálni a választ az elmúlt hónapokban a Kultkikötő szervezőinek, ami úgy tűnik, sikerült.
Minden erőnkkel azon leszünk, hogy továbbra is egész nyáron át, magas színvonalú kulturális programokat szállítsunk a Balaton-partra. Ezzel összhangban, a tavalyi évhez hasonlóan már most lehet szabadbérletet vásárolni a nyári programjainkra, amelyekre továbbra is egész nyáron – egészen pontosan június 22. és augusztus 31. között – várjuk a közönséget” – mondta Nagy Viktor, a programsorozat alapító igazgatója.

Ez azt is jelenti, hogy a tavalyi évhez hasonlóan, idén is lesz lehetősége a kulturális programokra nyáron is fogékony közönségének arra, hogy már jó előre biztosíthassák helyüket a Balaton leghosszabb összművészeti fesztiváljának előadásain, koncertjein.

A soron következő Kultkikötő-évadra egészen december 24-ig lehet szabadbérletet vásárolni, ami a Balaton, a nyár és a kultúra szerelmeseinek mindenképpen jó hír – és ajándékötletnek sem utolsó.

Nagy örömmel tapasztaltuk, hogy a tavaly először kiadott szabadbérleteinknek nagy sikere volt, a közönségünk nagyon örült a lehetőségnek. A beérkezett visszajelzéseket beépítettük az idei konstrukcióba, így igazodva a felmerült igényekhez, a 2019-es nyári évadban már páros jegyként is funkcionál a Kultkikötő szabadbérlet. Reméljük, ez is hozzájárul ahhoz, hogy idén is sokan ajándékozzanak egy kellemes nyári színházi- vagy koncertélményt karácsonyra” – mondta Nagy Viktor, a Kultkikötő alapító igazgatója.

További jó hír, hogy a több száz színházi produkció mellett a szabadbérletet vásárlók annak felhasználásakor már a zenei kínálatból is válogathatnak, ugyanis a bérletet a koncerteken is jegyre lehet váltani.

Bízunk benne, hogy idén is sokan választják a tartalmas kikapcsolódást – függetlenül attól, hogy nyaralásról, vagy karácsonyi ajándékról van szó” – folytatta Nagy Viktor, aki hozzátette: a Balaton környékén élőknek is szeretnének kedvezni a kedvezményes áron megvásárolható szabadbérlettel, akik így jó előre biztosítani tudják majd a helyüket azokra az előadásokra, amelyek év közben a fővárosban, vagy a vidéki kőszínházakban teltházzal mennek.

A szabadbérlettel kapcsolatos további információ ide kattintva elérhető.

Jegyvásárlás