2017.02.08.

Időutazás – 2013.

Saját bemutató, balett, néptánc, koncert-színházak, vígjátékok, rockopera, filmsikerek a színpadon - a 2013-as évad a műfaji sokszínűséget mutatta fel - természetesen sztárokkal a főszerepekben.

Kulka János a nyár végén is visszatért a KULTKIKÖTŐbe – ezúttal saját koncert-színházi előadásával, Ez a hely – a dallamok azóta is a fülünkben visszhangoznak. Koncert-színházi előadásokból sosem elég, hiszen mindegyik más: egy-egy erős és izgalmas személyiség hív magával egy saját univerzumot nyitva ki a dalokkal: Vári Éva egy hosszú pályára tekintett vissza, Rátóti Zoltán Csodalépés című lemezét mutatta be – az ember, a színész megannyi szerepének, arcának felvillantásával, Kern András Lövölde tér című koncertjének legtöbb dalát maga a színész szerezte, Rúzsa Magdi pedig eddig ismeretlen oldalát mutatta meg vallomásaival.
Számos klasszikus filmsiker elevenedett meg a deszkákon: többek között a Római vakáció és A szív hídjai velejéig romantikus történetei (előbbi Tenki Réka, Fekete Ernő, Szikszai Rémusz és Hernádi Judit, utóbbi Udvaros Dorottya és László Zsolt főszereplésével). Tom Cruise és Dustin Hoffmann után pedig Kulka János és Nagy Ervin játszották el az Esőember testvérpárját – akiket szívünkbe zártunk.
A kaposvári Roxínház ifjú színészpalántái több műfajban is megmutatták magukat: daljátékban (János vitéz), rockoperában (Néró és a sztárcsinálók) és zenés vígjátékban is (Bástyasétány 77).

Videók a 2013-as évből:

Jegyvásárlás