2017.02.09.

Időutazás – 2009.

A 2009-es év a mulatságé és a romantikáé a KULTKIKÖTŐben. A kaposvári Csiky Gergely Színház, a KFT együttes, a Kistehén Tánczenekar, Vári Éva és Kern András már visszatérő vendégek, kedves ismerősök a Kulturális Kikötőben.

Charlie és a Hot Jazz Band ebben az évben adnak először koncertet a helyszínen. A Csiky Gergely Színház saját kabaré-estjével érkezett, Pindroch Csaba, Nagy Viktor és Menszátor Héresz Attila pedig a főiskolai évek Mulatságát idézték meg. Újabb és újabb kiállítások nyíltak, elindult a Mesés Kikötő gyerekeknek szóló programokkal, és két, a szervezők szívének kedves sorozat is megszületett: Áramszünet címmel minden kedden gyertyafényes koncertek mellett romantikázhattunk, vasárnaponként pedig a Bárzongorista című program várta azokat, akik a hétvégi pörgés után egy lassan hömpölygő, békés estére, igazi régimódi időtöltésre vágytak, hogy a hatalmas fák közt ráérősen hátradőlve, megpihenve ízlelgethessék a perc örömét.

Az Összpróba táborban olyan művészek foglalkoztak a diákokkal, mint Fullajtár Andrea, Rába Roland, Vidovszky György és Gyevi-Bíró Eszter…

… és folytatódott a Jobban jársz… videó-sorozat is – ezúttal Nagy Ervin mókázott Balatonföldváron:

Jegyvásárlás