2017.02.09.

Időutazás – 2007.

Tovább haladunk az időben, felvillantva néhány képet, arcot, nevet, emlékezetes pillanatot az elmúlt 10 évből. 2007-ben járunk.

A 2007-es programfüzet beköszönője:
"Balatonföldvár az elmúlt évszázadban az arisztokrácia és a nagypolgárság kedvelt szórakozóhelye volt. Villákat, nyári lakokat építettek, amiket nyári rezidenciává, pihenőhellyé alakítottak a Duna-korzó, pesti szalonok, kávéházak urai és hölgyei, a kultúra mecénásai, akiknél gyakran vendégeskedtek a múlt század elejének szellemi életének meghatározó közéleti szereplői, művészei, írói. A korabeli, századelős hangulat nyomait még ma is őrzi a város.
2006-ban 10 évre megbíztak a Balatonföldvári Szabadtéri Színház igazgatásával. Óriási kihívás, nagyszerű "szerep", igazi feladvány. Fiatal, lelkes színházi emberekkel együtt lehetpőséget kaptunk arra, hogy ne csak a szánk járjon. Ősztől tavaszig készülünk, hogy egy rendhagyó, "hakni" mentes játékteret kitaláljunk és felépítsünk. Balatonföldváron, a Balaton parttól 80 méterre, a Bajor Gizi park közepén 3500 négyzetméteren színházi előadásokkal, filmvetítésekkel, képzőművészeti kiállítással, koncertekkel várjuk vendégeinket.
Nagy Viktor, a Balatonföldvári Szabadtéri Színház igazgatója, a Csiky Gergely Színház színésze"

Jegyvásárlás