2017.08.03.

BorKultúra a Kultkikötőben – Bezerics Borház

A balatonföldvári Kultkikötőben minden hétvégén bemutatkozik egy híres borászat. Ezen a héten a Bezerics Borászat borai kerülnek reflektorfénybe.

Kóstolja meg a Bezerics Borház borait! A Kétely és a Bagoly és cica című előadás alatt a Bezerics Borház pazar borkínálatából válogathat. A Bezerics Borászat a Balatoni Kör tagja.

“A bor semmihez sem fogható. Elgondolkodtat, érzelmeket gerjeszt, hevít és megnyugtat. Múzsa, Ámor és Bacchus egyszerre.

A bor misztikus ital. Ha beszélünk róla emberi tulajdonságokkal ruházzuk fel. Azonos szeretet és gondoskodás mellett is önálló életet élnek, egyéniségekké válnak. Olyanok mint gyermekeink: van köztük fiatalabb és idősebb, tehetségesebb, kedvesebb, hízelkedő és akaratos. Számunkra egyformán fontosak, lehetetlen egyet is kiemelni közülük.

Mikor pohárba töltjük, különös érzés lesz úrrá rajtunk. Örömöt és büszkeséget érzünk egyszerre. Ezért soha sem teher az érette folyó, megalkuvást nem tűrő, alázatos foglalatosság. Ha ezt az örömöt meg tudjuk osztani egy palack borban, kóstolón, vagy egy meghitt vacsorán – már megérte…”

Bezerics Csaba

Jegyvásárlás