2018.07.09.

Újabb nemzetközi színvonalú produkció érkezik a badacsonyi frissTeraszra

Ezen a héten újabb nemzetközi színvonalú koncert érkezik a badacsonyi frissTeraszra, ahol ezúttal a Jónás Vera Duó lép fel.

A különleges természeti környezetben található, hangulatos helyszínre július 12-e után is sorra érkeznek majd az ínyenceknek való zenei produkciók: nyár végéig látható és hallható lesz itt Kiss Tibi és Vastag Gábor estje, az Aranyakkord, akárcsak Bérczesi Róbert, Én meg az ének című projektje. Mellettük érkezik még a Müller Péter Sziámi andFriends – de ott lesz még Sena, és a Fran Palermo is.

A Kultkikötő északi-parton található programhelyszínének következő fellépője Jónás Vera, a Fonogram-, és Artisjus Junior-díjas énekes-dalszerző, a Jónás Vera Experiment alapítója és frontembere lesz.
Jónás Vera személyes könnyűzenét játszik, amely a koncertjein magával ragadja a közönséget: hol táncolnivaló, máskor megnyugtató dallamokon, valamint a szavakon túl is jelentéssel bíró szövegeken keresztül szinte belelátunk a színpadon lévő frontember lelkébe. Vera karizmatikus egyénisége a dalokban, valamint a színpadi jelenlétében is sugárzik a közönség felé, akik nem is tudják kivonni magukat bűvköréből a koncert után még hosszú ideig. 

A zenekar népszerűségét az is mutatja, hogy Veráék már több sikeres nemzetközi turnén és egy teltházas MÜPA koncerten is túlvannak.
A Jónás Vera Duó július 12-én a badacsonyi frissTeraszon is fellép, ahol igazán különleges természeti környezetben hallgathatja a közönség az ugyancsak karakteres produkciót.

Háttér:
A közönség és a szervezők nagy örömére a Kultkikötő a három déli parton található, saját helyszíne (Balatonöldvár, Balatonboglár, Balatonfenyves) mellett idén először az északi parton is vitorlát bont. Ebben az évadban Badacsonyban is megmártózhatunk a Kultkikötő életérzésben: a Laposa Borbirtok FrissTeraszán 2018 júliusában és augusztusában, hetente kétszer a Kultikötő gondoskodik majd arról, hogy a finom borokat legalább ilyen jó koncertek kísérjék. 

A Kultkikötő legFRISSebb – kicsiknek és nagyoknak is szóló – programjai között olyan, „ínyencségek” találhatók, mint Kiss Tibi és Vastag Gábor közös estje, az Aranyakkord című produkció, vagy Bérczesi Róbert, Én meg az ének című projektje. A minden szempontból friss badacsonyi kínálatban helyet kap a vadonatúj dalokat és a ’80-as évek „bestof-ját” egyaránt játszó Müller Péter Sziámi andFriends – de ott lesz még Sena, Jónás Vera Duó, és a Fran Palermo is.

2018.07.09. hétfő 16:28

Jegyvásárlás