2024.02.28.

Tavaszi kedvezmények a Kultkikötőben

Akár 20 százalékkal olcsóbban válthat most jegyet előadásainkra
Tavaszköszöntő akcióval szeretnénk meghálálni nézőink figyelmét! Régi és új hírlevél-feliratkozóink március 1. és 10. között 9 népszerű produkcióra vásárolhatnak jegyet kedvezményes áron!

Eggyel több indok szól hírlevelünk mellett március elején!
Nem csupán régi, hanem új feliratkozóinknak is szeretnénk köszönetet mondani a figyelmükért!

Hernádi Judit és Kern András színházi duettje, Mucsi Zoltán életrajzi stand up estje, az építőtáborok világába repítő Szép nyári nap című Neoton-musical, a L’art pour l’art Légitársaság fergeteges produkciója, Kautzky Armand és Farkas Izsák hegedűművész verses-zenés estje, vagy épp a magyar könnyűzene egyik legikonikusabb zenekarát színpadra idéző Omega: Égi vándor című rockfantázia – számos izgalmas előadásra válthat most jegyet akár 20 százalékos kedvezménnyel.

A kedvezményt biztosító kódot e-mailben küldjük el feliratkozóink számára, mely az akcióban részt vevő előadásokra jegyvásárláskor, a jegyek kosárba tételét követően, a kuponkód mezőben érvényesíthető 2024. március 1. és 10. között. A kedvezmény előadásonként csak korlátozott számú jegyre váltható be, így azt javasoljuk, amennyiben élni szeretne a kedvezménnyel, mihamarabb vásárolja meg jegyét a kiválasztott előadásokra. A kódot régi feliratkozóink mellett minden olyan új érdeklődő számára is kiküldjük, aki március 10-ig feliratkozik a Kultkikötő hírlevelére.

A beváltással kapcsolatos bővebb információ ide kattintva érhető el.

Jegyvásárlás