2017.01.31.

Pár-bajok, operett, egy díva, a Besenyő család és az Alma zenekar családi bulija

Augusztus első hétvégéje a Kultkikötőkben! Balatonföldváron, Bogláron, Fenyvesen és Siófokon augusztus 4. és 7. között zenés műfajú előadások és vígjátékok várják a nézőket.

Fullajtár Andrea és egy jazz-zenekar segítségével képet kaphatunk róla, milyen is lehetett az igazi Marlene Dietrich. Lehár Ferenc leghíresebb operettjében, A víg özvegyben Sáfár Mónika és Egyházi Géza küzdenek a szerelemért. Besenyő Pista bácsi és Pandacsöki Boborján mellett a L’art pour l’art többi zseniális alakja is megjelenik, Pindroch Csaba és Verebes Linda egyetlen estén 5 különböző párost játszik 5 különböző történetben, Kocsis Gergely és Nagy Viktor pedig a lemez két oldalát mutatják meg. Szombaton Siófokon az egész család együtt bulizhat az Alma zenekarral, a hét Weisz Viktor Szenes Iván-estjének slágereivel zárul.

Balatonbogláron augusztus 4-én, csütörtökön a Kápolna Színpadon ingyenes kulturális program vár mindenkit: ezúttal Szabó Leslie előadói estje kínál felhőtlen nyáresti kikapcsolódást.

A boglári Kultkikötőben augusztus 5-én, pénteken Pindroch Csaba és Verebes Linda Mr. és Mrs. című estjében öt különböző pár fergeteges jeleneteit láthatjuk egyetlen komédiába, öt jelenetbe sűrítve, a férfi és a nő soha ki nem ismerhető, véget nem érő történetének fejezetei ezek.

Augusztus 6-án, szombaton a Janikovszky Éva felnőtteknek szóló írásából készült képzeletszínházi előadás, A lemez két újabb oldala című másfél óra nevetőizom-tréningen Nagy Viktor és Kocsis Gergely az élet egy-egy mindennapi kérdésében fejtik ki mulatságos nézeteiket, mellyel tükröt tartanak mindannyiunk elé.

 Augusztus 7-én, vasárnap a klasszikus romantikus komédiák rajongóinak kedvez Bogláron az ingyenes kertmozi!

A gyerekeket csütörtökön és pénteken Fenyvesen, pénteken és szombaton Bogláron, szombaton és vasárnap Földváron várja a Grim/m/aszok című bábelőadás, melyben a mindennapi tárgyak kelnek életre, valamint a Bábrakadabra Bábszínház kedves bábmeséje, a Mirella macskája.

Siófokon augusztus 6-án, szombaton 16 órakor az egész család együtt bulizhat az Alma Együttessel, vasárnap pedig a Ziránó Színház előadásában Babszem Jankó látogatja meg a legkisebbeket.

Jegyvásárlás