2017.01.31.

BorKultúra: Kristinus Borbirtok

A szezonnyitó hét bora visszatér a balatonföldvári Kultkikötő polcaira és augusztus első hétvégéjének az előadásaihoz újra a Kristinus Borbirtok kínál fenséges nedűket.

A Balaton mély és sekély. Sokszínű és monokróm: türkiz. Komoly, mint egy őszi vihar és könnyed, mint a júliusi naplemente. Mint a boraink. Fehérek, vörösek és rosék. Egy fajta – egy dűlő. Merüljön el bennük, és lelje fel a harmóniát a hegyet művelő emberek, a dél-balatoni klíma, a föld és a masinák között!

A Kristinus Borbirtok jó szórakozást kíván a KULTKIKÖTŐ augusztus első hetének előadásaihoz! Péntek estére, A VÍG ÖZVEGY operett előadáshoz Chardonnay-t.

A szombat esti A szombat esti L’art pour l’art Társulat – A POFON EGYSZERÛ AVAGY EGY SZERENCSÉS NÉZŐ VISZONTAGSÁGAI című előadáshoz a Borbirtok a Fedélzeti Rosét ajánlja. című előadáshoz a Borbirtok a Fedélzeti Rosét ajánlja.

A Kristinus Borbirtok borairól bővebben: 

A dél-balatoni terroirt mi mutathatná be szebben, mint a Kristinus kínálata? A francia fajták dominanciájával összeállított egyedi kínálat az elegancia mellett mélységet, könnyedséget, a napfény ízét, a talaj zamatát őrizgeti minden cseppben, egyben hamisítatlanul balatoni is. Elhiszi, hogy egy roséban is ott lehet a tó türkize? Gondolná, hogy egy könnyed fehér visz majd a legmélyebbre? Bízna egy testes vörösben, ha útitársat kellene választania? Kóstoljon bele valamelyik borukba, és megkapja a választ minden kérdésére. 

Jegyvásárlás