2017.02.03.

Nyerjen a KULTKIKÖTŐ vásárlási utalvánnyal!

Lepje meg szeretteit KULTKIKÖTŐ-élménnyel! Vásároljon 2015. december 20. éjfélig KULTKIKÖTŐ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYt, és nyerje meg a balatonföldvári FŐNIX HOTEL ajándékát!

Eszébe jutnak a hideg téli napokon a családja, barátai, kedvese társaságában eltöltött nyári esték, a csillagos ég alatti koncertek, színházi előadások, nevetések, beszélgetések? Mi nyarat viszünk a télbe, és Víz Tiszta Kultúrát a nyárba!
A KULTKIKÖTŐ vásárlási utalványt bocsát ki, hogy Ön a karácsonyfa alá tehesse a nyár ígéretét: egy igazi élményt a KULTKIKÖTŐben.

A VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY a KULTKIKÖTŐ minden helyszínén beváltható.

A KULTKIKÖTŐ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY vásárlói között értékes nyereményt sorsolunk ki: egy éjszakát két fő részére a hangulatos és színvonalas balatonföldvári Főnix Hotelben négycsillagos szobában, svédasztalos reggelivel, gyertyafényes vacsorával, szauna és kültéri medence használatával.

A legbiztonságosabb vásárlási mód a PayPal használata. Amennyiben még nem rendelkezik PayPal fiókkal, kérjük, regisztráljon a rendszerbe ("Create a PayPal account"). Ha bármelyik lépésnél úgy érzi, támogatásra lenne szüksége, hívja a +36 30 743 6422-es telefonszámot, és segítségére leszünk!

A KULTKIKÖTŐ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY megvásárlásának másik módja a következő: kérjük, a [email protected] címre írjon e-mailt, amelyben feltünteti a befizető nevét, azt, hogy hány darab utalványt kér, milyen névre és milyen levelezési címre küldve, majd a megvásárolni kívánt utalványok összegét banki átutalással utalja a következő OTP-s számlaszámra: ÖSSZPRÓBA ALAPÍTVÁNY 11786001-20160577. A közleménybe a következőt írja: Vásárlási utalvány.

Az utalványokat postai úton kézbesítjük Önnek (a kézbesítés ideje 3-5 munkanap). Kérdés estén állunk rendelkezésére a következő telefonszámon: +36 30 743 6422.

Jegyvásárlás