2021.05.30.

Indul a Mesés Kikötő!

Visszajáró vendégeink már tudják, hogy a Kultkikötő felnőtteknek szóló előadásai, koncertjei mellett minden évben szervezünk gyerekprogramokat, amelyeket hagyományosan a gyereknapi hétvégén hirdetünk meg.

A kezdetektől szívügyünk, hogy a legkisebbek is hozzáférjenek a minőségi és tartalmas kulturális programokhoz. Ennek megfelelően 2021 nyarán is közel 70 előadással – bábszínházzal, gyerekkoncerttel, csecsemőszínházzal, zenés-táncos produkcióval – készültünk, hogy a hosszú bezártság után a legkisebbek is élvezhessék az élő produkciók varázsát.

Nálunk idén nyáron is minden feltétel adott lesz ahhoz, hogy szárnyaljon a képzelet, és feltáruljon a mesék birodalma: a Mesés Kikötő balatonföldvári, balatonszárszói, balatonboglári és balatonfenyvesi helyszíneire ezen a nyáron is örök klasszikusok, népszerű gyerekbandák, felejthetetlen karakterek látogatnak. A mesés évad teljes programját Csukás István emlékének ajánljuk.

Böngésszenek frissen meghirdetett programjaink között, és látogassanak el hozzánk Önök is, hogy a nyaralás és a vakáció minden korosztály számára tartalmas élmény legyen!
Műsorlistánk ide kattintva elérhető.

Kicsiket-nagyokat is várunk szeretettel!

A Kultkikötő csapata

Jegyvásárlás