2017.02.07.

Hétvégi programajánló – júl. 23-26.

Július 23 és 26 között Lázár Kati, Für Anikó és Pataki Szilvia mellett Márton András, Agatha Christie, Kovács Patrícia, Nagy Sándor és Karády Katalin is megjelenik a KULTKIKÖTŐben - Földvár, Boglár és Fenyves mellett Fonyódon is!

Július 24. péntek 20.30 Agatha Christie: Egérfogó (Budaörsi Latinovits Színház) – krimi-színház
Főszereplők: Takács Kati, Márton András, Lovas Rozi, Nagy Dániel Viktor Ha Agatha Christie nevét halljuk, gyilkosság cseng a fülünkben, méghozzá finom, úri, késsel-villával elkövetett gyilkosság, civilizált polgárok decens és diszkrét körében. Köztük van a gyilkos. Vajon a feltörekvő ifjú pár, a költőien hóbortos fiatalember, a nagyvilági dáma, a nyers katonaember vagy a kiejthetetlen nevű, lehetetlen szokásokkal előhozakodó külföldi a tettes? Mindenre fényt derít minden angolok legangolabbika, a nyomozó!
Az előadás videó-ajánlója itt tekinthető meg.

Július 25. szombat 20.30 L’art pour l’art Társulat: A postás, aki megeszi a leveleket (A Művelődési Ház udvara) Az emberiség létezése óta keresi a világban felbukkanó kérdésekre a válaszokat. Mivégre születtünk, és mi történik velünk a halálunk után? Ki nevet a végén? Hogy kerül a csizma az asztalra, és miért jó a póknak? Mennyi a Pi értéke, és vajon mi lesz a L’art pour l’art Társulat legújabb estjének címe? Rengeteg kérdésre nem leljük a választ, az utolsó kettőre azonban igen: „3,14" és „A postás, aki megeszi a leveleket". Mindkettőhöz jó szórakozást kívánunk! Szereplők: Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt, Szászi Móni

Balatonfenyves 

Július 25. szombat 20.30 Karády Katalin-est
A legendás tragika, Karády Katalin élete tele titkokkal és szenvedéllyel, férfiakkal és szerepekkel, csúcsokkal és mélypontokkal. És persze dalokkal. Fájdalmas, szerelmes, életerős, szívszaggató melódiákkal. Varga Klári színésznő fantasztikusan intenzív, csodálatos játékában egy nagy-formátumú művész és ember képe kel új életre.
Videó itt.

Gyerek-programok

Ezen a hétvégén Földváron, Bogláron és Fenyvesen is Mátyás király meséin derülhetünk, a bölcs, ravasz, jó humorral megáldott uralkodó fordulatos történeteiből, dicső tetteiből okulhatunk a szabadkai Meseszínpad és a Ramazuri Bábszínház jóvoltából. Az igazságos király történeteit ezerféleképpen mesélik: lesz itt néptánc, vásári bábjáték és színjáték is!  

Jegyvásárlás