2020.07.23.

Fesztivál két hét alatt? Nem probléma! – Videónterjú a szervezőkkel

„Nem volt semmi kapaszkodónk, mindent a nulláról kellett felépíteni. Ebből a szempontból nagyon hasonlít ez az évad a legelsőre” – így emlékszik vissza Nagy Viktor, a Kultkikötő alapító igazgatója arra a pillanatra, amikor felmerült a lehetőség, hogy az idén 15 éves rendezvénysorozat 2020-as jubileumi évada elmarad. Aztán végül nem maradt el: a maroknyi stáb csodával határos módon elindította, és meg is valósítja a sokadszor újratervezett – a nyár folyamán összesen 130 felnőtt- és gyerekprogramot felvonultató – kulturális programsorozatot. A főszervezőkkel készült interjút ajánljuk.

Hogyan készült ez a minden szempontból formabontó jubileumi évad? Milyen kihívásokkal kellett szembenéznie a szervezőknek a járványhelyzetben? Hányszor kellett újratervezni az évadot? Mit kérnének a főszervezők, ha lenne három kívánságuk? Erről is beszél Nagy Viktor, alapító igazgató és Nemes Zoltán, ügyvezető igazgató a szülinapos Kultkikötő videó-sorozatában.

„A Kultkikötő-t nem szalaggal átkötött ajándékként kaptuk, talán ezért volt egyszerre gyötrelmes és felemelő felépíteni. A munka és a szabadságvágy miatt lett a Kultkikötő az, ami.” (Nagy Viktor)

Szülinapi cikksorozat a Deszkavízión!

Jegyvásárlás