2017.02.21.

Búcsúzzon a Kultkikötővel az idei nyártól – fergeteges nyárzáró a Balatonon! – augusztus 26-27.

Tizenegyedik évadát zárja a hétvégén a Balaton legnagyobb kulturális élménytere.

A két hónapon át tartó kultúrforgatag méltó megkoronázása Balatonföldváron a Magyar Zenés Színház Apácák című musical-komédiája és a Madách Színház Bepasiztunk című válás rock and roll koncertszínháza három dívával: Détár Enikővel, Koós Rékával és Ladinek Judittal.

Augusztus 26-án, pénteken egy mulatságos és szívmelengető musical-komédia szerez majd derűs perceket a földvári nézőknek. Az Apácák főszereplői egy jótékonysági estet szerveznek; elhatározzák, hogy egy musicalt fognak előadni. A próbák, beszélgetések során – rengeteg nevetés és zene mellett – kiderül, hogy a nővéreknek csak a ruhájuk egyforma. Mind-mind külön személyiség, más múlttal, álmokkal és vágyakkal. A bájos és humorral teli történet főszereplőiként a nézők olyan kedvenceiket láthatják viszont a színpadon, mint Voith Ági, Mérai Katalin vagy Vándor Éva.

Augusztus 27-én, szombaton szintén Földváron egy fergeteges koncertszínházzal, a Bepasiztunk előadással zárul a Kultkikötő 2016-os nyári évada! Három gyönyörű nő, három szenvedélyes, izzó élet. Bátran felvállalt őrült érzelmek, baklövések, mulatságosan kínos szituációk – de ez már a múlt. A csalódások korszaka véget ért, a múltat már csak az egykori történetek idézik – méghozzá remek dalokkal, pazar hanggal, élőzenekarral. A színen tehát három nő, három díva. Gyönyörűek, érettek, magabiztosak, mindent tudnak a szerelemről. Vagy mégsem? Détár Enikő, Koós Réka és Ladinek Judit mindent elsöprő energiával, frenetikus humorral, fantasztikus hanggal és hatalmas vonzerővel árasztják el a színpadot.

Balatonföldváron augusztus 27-én, szombaton délelőtt a mesélő, énekes, dal- és élményszerző Szilas Miklós közös mese-játékra invitálja a gyerekeket Van egy mesém című előadásával: mesék köré szőtt dalok, dalok köré szőtt mesék, és interaktív szórakozás várja a családokat.

Jegyvásárlás