2017.02.21.

BorKultúra – Lélegzetelállító előadások és gyöngyöző borok

Az augusztus 20-i hétvége lélegzetelállító előadásaihoz a Kristinus Borbirtok prémium gyöngyöző borait ajánlja.

A Balaton déli partjának lankáin fekvő borászat 7 éve készít díjnyertes borokat. A Kristinus Borbirtok a fine dining rajongóinak igényeit is kielégítő konyhával, egyedülálló módon moziteremmel, rendezvényhelyszínnel és 10 szobás Vinotellel is várja vendégeit. De nem csak azokra számítanak Kéthelyen, akik kifejezetten ezekért az élményekért érkeznek: a Balatonmáriafürdőtől mindössze tíz percre található pincészet a turisták programját is színesítheti egy kellemes koncerttel, hangulatos vacsorával vagy egy jó film megtekintésével, hogy az impozáns borsorok végigkóstolását ne is említsük. „A dél-balatoni terroirt mi mutathatná be szebben, mint a Kristinus kínálata? A francia fajták dominanciájával összeállított egyedi kínálat az elegancia mellett mélységet, könnyedséget, a napfény ízét, a talaj zamatát őrizgeti minden cseppben, egyben hamisítatlanul balatoni is. Elhiszed, hogy egy roséban is ott lehet a tó türkize? Gondolnád, hogy egy könnyed fehér visz majd a legmélyebbre? Bíznál egy testes vörösben, ha útitársat kellene választanod? Kóstolj bele valamelyik borunkba, és megkapod a választ minden kérdésedre. A pillanat íze lehet merlot vagy chardonnay, a választás a tiéd. Nekünk az a feladatunk, hogy mindig készen álljunk.” A terület fehér fajtái közé tartozik a chardonnay, az Irsai Olivér, a királyleányka, a sárgamuskotály, az olaszrizling, a rajnai rizling, a szürkebarát és a furmint. A vörösöket a merlot, a cabernet sauvignon, a pinot noir, a kékfrankos és a cabernet franc képviseli.

Az ExperiDance Grand Voyage: Nostradamus – Világok vándora című szuperprodukciójához a Kristinus Borbirtok friss és izgalmas, felpezsdítő és bódító Krisecco Rosé gyöngyöző borát ajánlja, ami a nagy utazás minden állomását új jelentéssel bolondítja meg.

A Mindent Éváról című csavaros és elegáns történethez, Hernádi Judit jutalomjátékához az áttetsző és mégis titokzatos, könnyed, de mélységeket sejtető Fehér Kriseccoját kínálja, a Chardonnay, a Szürkebarát és a Sárga muskotály ellenállhatatlan kombinációját. Hagyd, hogy elvarázsoljanak és ismeretlen tájakra repítsenek a Kristinus ízei!

Jegyvásárlás