2017.07.25.

BorKultúra a Kultkikötőben

A balatonföldvári Kultkikötőben minden hétvégén bemutatkozik egy híres borászat. Ezen a héten a Kristinus Borbirtok borai kerülnek reflektorfénybe.

Kóstolja meg a Kristinus Borbirtok borait! A Tagadj, tagadj, tagadj! című előadás, a Quimby koncert és a My Fair Lady című előadás alatt a Kristinus Borbirtok pazar borkínálatából válogathat. A Kristinus Borbirtok a Balatoni Kör tagja.

A Balaton déli partjának lankáin fekvő borászat 2005 óta készít díjnyertes borokat. A Kristinus Borbirtok a fine dining rajongóinak igényeit is kielégítő konyhával, egyedülálló módon moziteremmel, rendezvényhelyszínnel és 10 szobás Vinotellel is várja vendégeit. De nem csak azokra számítanak Kéthelyen, akik kifejezetten ezekért az élményekért érkeznek: a Balatonmáriafürdőtől mindössze tíz percre található pincészet a turisták programját is színesítheti egy kellemes koncerttel, hangulatos vacsorával vagy egy jó film megtekintésével, hogy az impozáns borsorok végigkóstolását ne is említsük.

A Kristinus Borbirtok, az élménybirtok csak a kiindulópont, az első randevú, amely után állandó vendéggé szeretnének válni az otthonokban. Ott szeretnének lenni a lánykéréseken, az évfordulókon, a nyáresti beszélgetéseken, a családi vacsorákon, a vitorlásokon és a nyaralók kertjeiben is, hogy a legértékesebb pillanatok tökéletes társaivá válhassanak boraik. A pillanat íze lehet merlot vagy chardonnay, a választás az Öné. A Kristinus Borbirtok feladata, hogy mindig készen álljon.

A dél-balatoni terroirt mi mutathatná be szebben, mint a Kristinus borkínálata? A francia fajták dominanciájával összeállított egyedi kínálat az elegancia mellett mélységet, könnyedséget, a napfény ízét, a talaj zamatát őrizgeti minden cseppben, egyben hamisítatlanul balatoni is.

Jegyvásárlás