2017.02.03.

Bejárom az egész országot

Már csak néhány nap, és itt a karácsony, a készülődés utolsó fázisába értünk. Nagy Viktorral, a KULTKIKÖTŐ ügyvezető igazgatójával beszélgettünk a napokban.

Van valamilyen máig fontos, maradandó karácsonyi emléke?
Igen, élénken él egy kép bennem, ami meghatározza, mit gondolok, érzek a karácsonnyal kapcsolatban. Én falun nevelkedtem. Évről évre mindig megismétlődött, és a kedvenc karácsonyi szokásommá vált, hogy szenteste a vacsora és az ajándékozás után, amikor már mindenki nyugovóra tért, én sétálni mentem a faluban. Minden csöndes és békés volt, az ablakokban láttam a kivilágított karácsonyfákat. Megnyugtató volt a tudat, hogy milyen sokan töltik családi körben, szeretetben az ünnepet.

A KULTKIKÖTŐben hogyan alakulnak az ünnepek?
A KULTKIKÖTŐ már készül a következő nyárra: folyamatosan megy az ötletelés, szervezés, folynak a tárgyalások. November vége óta kapható a KULTKIKÖTŐ Vásárlási Utalvány is, ami a 2016-os nyár bármely előadására beváltható a KULTKIKÖTŐ minden helyszínén. Az ünnepek alatt mi is pihenünk, hogy aztán év elején nagy lendülettel vessük magunkat a nyár előkészítésébe. De december végén minden évben elmegyek Balatonföldvárra; a KULTKIKÖTŐt körülvevő park és a Balaton-part békéje része az ünnepnek.

 

Jegyvásárlás