Főnix Hotel Szálloda és Tréningközpont****

"Az egyiptomi Főnix madár három nap alatt újjászületett hamvaiból.

Újuljon meg Ön is a Hotel Főnixben, Mi segítünk!"

Balatonföldváron, a magyar tenger egyik legszebb üdülőhelyén, Budapesttől 1 óra alatt megközelíthető színvonalas, családias hangulatú szállodánkban Önt is szeretettel látjuk, akár nyaralóvendégként, akár egy tréningcsoport tagjaként érkezik! Folyamatosan arra törekszünk, hogy a vállalati rendezvények, tréningek számára olyan helyszínt kínáljunk, amely megbízható minőséget és profi szakmai szolgáltatást nyújt.

A cégek és tréningek igényeinek pontos ismeretében a filozófiánk az, hogy ne egy szálloda építészeti és működési lehetőségei szabják meg egy tréning lehetőségeit, hanem éppen fordítva:
Az épület és a működés alkalmazkodjon a tréningek igényeihez. Ezért épült úgy a tréningközpont, hogy az 1300 m2-ből 600 m2 közösségi helyiség. A közösségi érzést szeretnénk erősíteni azzal, hogy:

Természetesen a cégeken kívül gondolunk a nyaralni, üdülni vágyó vendégeinkre is, illetve azokra, akik csak egy kellemes hétvégét szeretnének eltölteni balatoni környezetben.

A turistaszezonban megújuló ajánlatokkal és aktuális akciókkal kedveskedünk nyaralóvendégeinknek! Nálunk minden szükséges kelléket megtalál egy Balaton parti, pihentető nyaraláshoz: Romantikus sétányok, gondozott szabad strandok, kulturális programok, kertmozi és a Balaton legszebb vitorláskikötője.

Várjuk Önöket szeretettel!

A Hotel Főnix SZÉP kártya elfogadóhely

Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
8623 Balatonföldvár, Spur I. u. 27.
Tel: +36-84/540-182
Fax: +36-84/999-652
Weboldal: www.hotelfonix.hu
E-mail: szobafoglalas@hotelfonix.hu

Egyéni érdeklődés és szobafoglalás:
Tel: +36 84/ 540-182
Mobil: +36 30/ 338-8089 (Vukovich Balázs)
E-mail: szobafoglalas@hotelfonix.hu

Rendezvények, céges értékesítés:
Tel.: +36-1-450-2200
E-mail: rendezveny@hotelfonix.hu

Kapcsolódó tartalmak