2023.03.01.

Tavaszköszöntő kedvezmény a Kultkikötőben

Szeretnénk meghálálni a figyelmét mindazoknak, akik követik, mi történik a Kultkikötőben, ezért március 1. és 8. között minden régi és új hírlevél-feliratkozónk számára 20 százalék kedvezményt biztosítunk 12 izgalmas nyári produkcióra.

Udvaros Dorottya önálló estje, Pindroch Csaba egyszemélyes vígjátéka, Esterházy Péter klasszikusa Cserhalmi György rendezésében, Szabó Győző és Rezes Judit párkapcsolati színházi duettje és olyan közönségkedvencek, mint az Oscar vagy A Pál utcai fiúk – egy tucatnyi izgalmas előadásra válthat most jegyet 20 százalékos kedvezménnyel.

Gondoskodunk róla, hogy jól induljon a tavasz!

A kedvezményt biztosító kódot e-mailben küldjük el feliratkozóink számára, mely az akcióban részt vevő előadásokra jegyvásárláskor, a jegyek kosárba tételét követően, a kuponkód mezőben érvényesíthető 2023. március 8-ig. A kedvezmény előadásonként csak korlátozott számú jegyre váltható be, így azt javasoljuk, amennyiben élni szeretne a kedvezménnyel, mihamarabb vásárolja meg jegyét a kiválasztott előadásokra. A kódot régi feliratkozóink mellett minden olyan új érdeklődő számára is kiküldjük, aki március 8-ig feliratkozik a Kultkikötő hírlevelére.

A beváltással kapcsolatos bővebb információ ide kattintva érhető el.

 

Jegyvásárlás