2020.01.16.

Támogatás és Mecenatúra

Támogató jegy és mecénás jegy a Kultkikötő progamjain és a Kultkikötőben

A Kultkikötőben évadról évadra azon dolgozunk, hogy a minőséget képviselő alkotók produkciói a Balaton-parton és az ország számos pontján is elérhetők legyenek. Másfél évtizede megmozgatunk minden követ azért, hogy ezt a színvonalat továbbra is tartani tudjuk, de sajnos – akárcsak egy-egy nívós produkció létrehozása – a minőségi kultúra közvetítése is komoly anyagi terhekkel jár.
Ezért indítottuk el támogatói programunkat, amelynek keretében a Balaton-parti helyszíneinkre látogató vendégeink mecénás jegy vásárlásával közvetlenül és hozzájárulhatnak ahhoz, hogy még több színvonalas kulturális programot szervezhessünk a nyári időszakban.
Az év többi részében pedig az országszerte szervezett kulturális programjainkon emelt árú támogatói jegy vásárlásával segíthetnek vendégeink abban, hogy a minőségi kultúra minél több helyre eljusson.

Köszönjük, ha a mecénás, vagy a támogatói jegy vásárlásával Ön is segíti a négy évszakon át működő Kultkikötő csapatát és azt, hogy maroknyi, ám annál lelkesebb stábunk továbbra is az igényes kultúra közvetítésén dolgozhasson.

Kultkikötő Szervezői Kör
Olyan önkénteseket keresünk, akik a KULTKIKÖTŐ legénységének tagjaként vállalják, hogy évente legalább 20 jegyet eladnak évközbeni és nyári produkcióinkra, illetve segítenek bennünket abban, hogy az országszerte és a Balatonnál szervezett előadásaink, illetve programsorozatunk híre minél több helyre eljusson.
A segítségért cserébe kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget, esetenként tiszteletjegyet ajánlunk fel!
Kérjük, iratkozzon fel:

A KULTKIKÖTŐ TOVÁBBI TÁMOGATÁSI LEHETŐSÉGEI:

 Egyszeri támogatás:
Amennyiben teheti, küldjön közvetlen pénzadományt a  10700346-70687857-51100005 (CIB Bank) számlaszámra.
A kedvezményezett neve: Kultkikötő Közhasznú Nonprofit Kft.
A közleményben, kérjük, tüntessék fel: „Kultkikötő támogatás”
Amennyiben egy-egy produkció meghívását szeretné jelentősebb összeggel támogatni, kérjük, írjon a [email protected] email címre, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot.

Szponzoráció:
Amennyiben teheti, örömmel vesszük, ha szponzorációval segíti kulturális missziónkat mind a Balaton Régióban, mind országos szinten. Ez esetben szponzorálható egy-egy produkció, illetve maga a Kultkikötő programsorozat is. Terméke, szolgáltatása, neve megjelenhet kiadványainkban, közösségi média felületeinken, molinóinkon, közterületi felületeinken, vagy más egyeztetett kreatív módon. A részletekért írjon a [email protected] email címre.

Jegy- és bérletvásárlás:
Minden jegy- és bérletvásárlás nagy segítség. Vásároljanak jegyet maguknak, lepjék meg szeretteiket, barátaikat akár jeles alkalmakra ajándékul.

Adója 1%-val:
Kérjük, ajánlja fel adója egy százalékát a Kultkikötő Közhasznú Nonprofit Kft.-nek, Kultkikötő üzemeltetőjének! Adószám: 25068391-2-42

KULT merchandise:
A nyári időszakban, balatoni helyszíneinken a Kultkikötőhöz kapcsolódó ajándéktárgyak is vásárolhatók, ezzel is segíthetik kulturális tevékenységünket.

Minden segítséget örömmel fogadunk! Kérjük, vigye jó hírünket, terjessze kiadványainkat, mondja el véleményét ismerőseinek, ossza meg posztjainkat, illetve segítsen, hogy minél szélesebb körben megismerjék kulturális tevékenységünket.

Bizalmukat, segítségüket nagyon köszönjük!

A Kultkikötő csapata

Jegyvásárlás