2017.02.03.

Színház, Alma koncert és filmek Balatonbogláron

Február végén és márciusban vidám percek és egy Oscar-díjas film várja a gyerekeket és a felnőtteket a Balatonboglári Varga Béla Városi Kulturális Központban a KULTKIKÖTŐ szervezésében!

Félrelépni tilos! Március 8-án – nőnap alkalmából – egy mulatságos vígjátékot láthatnak a nézők a Balatonboglári Művelődési Házban a közönség olyan kedvenceivel, mint Magyar Attila, Nyertes Zsuzsa, Harsányi Gábor, Sáfár Anikó és Timkó Eszter! 
Szerelem, rakoncátlanság, félreértések és félrelépések, házastársak és szeretők, összekuszálódó szálak, no meg persze a bejárónő! Hogy ebből a kalamajkából hogyan keverednek ki a szereplők, nem áruljuk el, de az biztos, hogy sokat fogunk kacarászni! 


A gyerekek egyik nagy-nagy kedvence, az Alma zenekar lép fel március 18-án, pénteken 17.00 órakor a Balatonboglári Művelődési Házban. 
A koncertek gerincét természetesen a nagy közönség-kedvencek alkotják, mint az Almamánia, Nád a házam, Ma van a szülinapom, Helikoffer, de ezek mindig aktuális dalokkal egészülnek ki. A koncert során nevetve tanulnak a gyerekek, miközben a műsor felhőtlen és tartalmas szórakozást jelent a család minden tagjának életkortól függetlenül. A zenészek szeretettel várnak minden dalolni, kacagni és táncolni vágyó gyereket és gyereklelkű felnőttet!


Jegyvásárlás