2017.02.01.

Repülés, zene, tánc és rengeteg nevetés a július 21-24. hétvégén

Szerelem és megcsalás, vágyak kontra döntések, repülés, zene, tánc és rengeteg nevetés: ez vár mindazokra, akik július 19 és 24 között a KULTKIKÖTŐbe látogatnak.

Balatonföldvár:

Balatonboglár:

Világzenei fesztivál Balatonbogláron – Babel Sound a KULTKIKÖTŐben: július 19-én, kedden fellép Szalóky Ági és a Cabaret Medrano, Bohémvilág című koncertszínházi előadásuk erre az alkalomra készül, másnap Fullajtár Andrea érkezik a Boomerang baby – Marlene Dietrich ABC-vel. Július 21-én, csütörtökön a Freak Fusion Cabaret teremt misztikus hangulatot, a vándorcirkusz-varieté látványos zsonglőr, akrobata, légtornász és burlesque tánc-jeleneteinek előadói a hazai underground cirkuszi élet k-rémjei. Július 22-én a Holdviola zenekar ad tánc-show-val egybekötött nagykoncertet, szombaton pedig a TranszOrient hastáncosai bűvölik el a nézőket. Vasárnap este a Spanyolországból érkező Pere Martinez vendégszerepel flamenco estjével.

Balatonfenyves:


Családi programok

Természetesen a gyerekeket is újra várja a Mesés Kikötő – a Kultkikötő családi programjaival (Balatonföldvár, Boglár, Fenyves, Siófok)

Jegyvásárlás