2024.01.31.

Mi a kedvenc száma? Nekünk most a 11!

Volna kedve velünk játszani?
Közönségkedvenc nyári előadásokra válthat jegyet akciós áron!
A Kultkikötő megújult weboldalán több helyen is elrejtettünk egy kedvezménykódot, mellyel február 1. és 11. között majdnem egy tucat nyári előadásunkra vásárolhat jegyet 11%-os kedvezménnyel.

Nincs más dolga, mint barangolni egy kicsit új honlapunkon, megkeresni a kedvezményre jogosító kódot és beváltani olyan előadásokra, amelyekről biztosan nem szeretne lemaradni idén nyáron. Ki tudja, melyik menüpontok rejtik a kedvezményt… Talán a Rólunk? Vagy inkább a Jegyinfóra kell kattintani? Esetleg a Gyakran Ismételt Kérdéseknél lapul a kód?

Csupán néhány kattintás, és 11 százalékos kedvezménnyel vásárolhat jegyet Vecsei H. Miklós és Beck Zoltán Kártyajáték című produkciójára, Mácsai Pál, Máté Gábor és Lukács Miklós Különkiadás című estjére, a L’art pour l’art Légitársaság nevetéstől hangos járatára, a Szép nyári nap című Neoton-musicalre, Grecsó Krisztián Egy életem című stand up-jára, az Omega életművét feldolgozó Égi vándor rockfantáziára, valamint olyan nagysikerű előadásokra, mint A Pál utcai fiúk, a Szeretetkert, a Maggi és Lillemor, vagy a Férfi és Nő 4X.

Barangolja be február 1. és 11. között a Kultkikötő új weboldalát!
Kellemes kódvadászatot kívánunk!

Feltételek, felhasználás:

11 különböző előadásra szóló, 11%-os kedvezményre jogosító kuponkódot rejtettünk el a megújult kultkikoto.hu weboldal különböző menüpontjaiban.
A kód jegyvásárláskor, a jegy kosárba rakása után érvényesíthető.
A kuponok beváltásának határideje: 2024. február 11. (éjfél)
A kedvezmény előadásonként csak korlátozott számú jegyre váltható be, így azt javasoljuk, amennyiben élni szeretne a kedvezménnyel, mihamarabb vásárolja meg jegyét a kiválasztott előadásra.
A kedvezmény csak a normál szektorba szóló jegyárakra vonatkozik.

Jegyvásárlás