2017.12.01.

Idén először lehet szabadbérletet vásárolni a Kultkikötő előadásaira

A nagyobb nyári zenei fesztiválokhoz csatlakozva 2018-tól a Kultkikötő közönségének is lesz lehetősége arra, hogy már jó előre biztosíthassák helyüket a Balaton leghosszabb összművészeti fesztiváljának előadásain. A 2018. június 22-én kezdődő évadra már december 1-től lehet szabadbérletet vásárolni, ami a Balaton, a nyár és a kultúra szerelmeseinek mindenképpen jó hír – és ajándékötletnek sem utolsó.

„A szabadbérlet meghirdetésével régi adósságunkat törlesztjük a közönségünk felé. Az elmúlt években folyamatosan érkeztek hozzánk jelzések arra vonatkozóan, hogy lenne igény egy ilyen konstrukcióra. Erre reagálunk most, egyúttal reméljük, hogy a lehetőséggel sokan élnek majd, hiszen évek óta hozzánk járó törzsvendégeink tudják, hogy a Kultkikötő egyfajta garanciát jelent a minőségre és ezzel együtt a tartalmas kikapcsolódásra” – mondta Nagy Viktor, a Kultkikötő alapító igazgatója. 

Hozzátette: a Balaton környékén élőknek is szeretnének kedvezni a kedvezményes áron megvásárolható szabadbérlettel, akik így jó előre be tudják majd biztosítani a helyüket azokra az előadásokra, amelyek év közben a fővárosban, vagy a vidéki kőszínházakban telt házzal mennek. 

„Ahogy minden évben, idén is nívós produkciókat hozunk a Balaton déli partjára, Balatonföldvárra, Balatonboglárra és Balatonfenyvesre: a június 22-én kezdődő évadban biztosan színpadra lép majd Molnár Piroska, Schell Judit, Szervét Tibor, Gubás Gabi, Pindroch Csaba és Szabó Győző” – árulta el Nagy Viktor.

A programsorozat szervezőinek nem titkolt szándéka, hogy a nyári kikapcsolódás programjába egy kis kultúrát is csempésszenek.

„Szeretnénk, ha az emberek számára egy idő után természetes lenne, hogy a nyaralásnak, a pihenésnek a kultúra, például egy múzeumlátogatás, vagy egy színházi előadás is a része. Manapság együtt töltött, minőségi időből és közös élményekből jut a legkevesebb, talán ez az egyik legnagyobb ajándék, amit adhatunk egymásnak – mostantól akár karácsonyra is” – fűzte hozzá Nagy Viktor. 

SZABADBÉRLET MEGVÁSÁRLÁSA

2017.12.02. szombat 9:00

Jegyvásárlás