2020.12.09.

„Ha majd lehet, veled megyek!” Ajándékozzon Kultkikötő élményt karácsonyra!

Senkinek sem könnyű ez az időszak, sokan sok mindenről kellett, hogy lemondjunk az elmúlt hónapokban. Ez igaz azokra is, akiknek – a Kultkikötő csapatához és szeretett közönségéhez hasonlóan – lételeme a színház, a zene és az irodalom; akiknek egy-egy koncert, musical, komédia jelenti a felhőtlen kikapcsolódást; akik egy elgondolkodtató kamaradarab vagy irodalmi este után valahogy teljesebbnek érzik az életet.

Ők azok a kultúráért rajongó szeretteink, barátaink, ismerőseink, akik a legjobban egy színház- vagy koncertjegynek örülnek karácsonykor.

Hozzájuk hasonlóan mi sem tudhatjuk, de mindennél jobban reméljük, hogy már nem tart sokáig az időszak, amikor nélkülöznünk kell a színházi- és koncertélmények adta, katartikus pillanatokat. Szabadtéri programsorozatként bízunk benne, hogy a nyár közeledtével már nem kell olyan sokat várni arra, hogy újra hódolhassunk a kultúra iránti szenvedélyünknek.

Ezért is gondoljuk úgy, hogy a kultúra iránt rajongó barát, vagy családtag számára az egyik legjobb ajándék, amit adhatunk, ha emlékeztetjük egymást arra, hogy nemsokára eljön az idő, amikor együtt lehetünk, és együtt mehetünk – koncertre, színházba vagy egy irodalmi estre.

Ha a Kultkikötőbe szóló koncert- vagy színházjeggyel lepi meg szeretteit, akkor nemcsak egy kulturális élménnyel, hanem egy csipet reménnyel és a felhőtlen kikapcsolódás régóta várt lehetőségével is megajándékozhatja őket.

Legyen szó szabadtéri gyerekelőadásról, a Badacsony lankáinak ölelésében tartott klubkoncertről, kamaraszínházi előadásról, zenés irodalmi estről vagy nagyszínpadi produkciókról, a Kultkikötő egész nyáron át zajló, szabadtéri programsorozatának repertoárjában biztosan talál olyan programot, ahova együtt mehet azzal, akit szeret, akkor, amikor majd megint lehet.

Ajándékozzon Kultkikötő élményt karácsonyra!

Az alábbi produkciók közül válogathat:

Best of L’art pour L’art – L’art Pour L’art Társulat | 2021. július 2. (P) 20:30, Balatonszárszó – Csukás Színház >>

Képzelt beteg – Zenthe Ferenc Színház | 2021. július 10. (Szo) 20:30, Balatonboglár >>

Tátrai Band | 2021. július 16. (P) 20:30, Balatonboglár >>

A GRUND – vígszínházi fiúzenekar | 2021. július 24. (Szo) 20:30, Balatonboglár >>

Én és a kisöcsém – Körúti Színház | 2021. augusztus 14. (Szo) 20:30, Balatonszárszó – Csukás Színház >>

Ember a falvédőről – L’art pour l’art Társulat | 2021. augusztus 28. (Szo) 20:30, Balatonboglár >>

Repertoárunk folyamatosan bővül, nézzen vissza később is!

Jegyvásárlás