2017.02.02.

BorKultúra sorozat a KULTKIKÖTŐben

Ezen a nyáron minden hétvégén más helyi borászat mutatkozik be a balatonföldvári KULTKIKÖTŐben, és ajánlja legjobb borait az esti előadásokhoz! A sort a Kristinus Borbirtok kezdi.

A Balaton mély és sekély. Sokszínű és monokróm: türkiz. Komoly, mint egy őszi vihar és könnyed, mint a júliusi naplemente. Mint a boraink. Fehérek, vörösek és rosék. Egy fajta – egy dűlő. Merülj el bennük, és leld fel a harmóniát a hegyet művelő emberek, a dél-balatoni klíma, a föld és a masinák között!

 Kristinus Borbirtok jó szórakozást kíván a KULTKIKÖTŐ nyitó hétvégéjének előadásaihoz!

 

A Segítség! Megnősültem! című vígjátékhoz a Borbirtok a Fedélzeti Rosét ajánlja.


Szombat estére, a Love letters – Szerelmes levelek romantikus történethez Chardonnay-t.


A Balaton déli partjának lankáin fekvő borászatunk 7 éve készít díjnyertes borokat. A Kristinus Borbirtok a fine dining rajongóinak igényeit is kielégítő konyhával, egyedülálló módon moziteremmel, rendezvényhelyszínnel és 10 szobás Vinotellel is várja vendégeit. De nem csak azokra számítunk Kéthelyen, akik kifejezetten ezekért az élményekért érkeznek: a Balatonmáriafürdőtől mindössze tíz percre található pincészetünk a turisták programját is színesítheti egy kellemes koncerttel, hangulatos vacsorával vagy egy jó film megtekintésével, hogy az impozáns borsorok végigkóstolását ne is említsük.

Jegyvásárlás