2017.10.31.

Az „Egy őrült naplója” című előadás kapta a Kultkikötő 2017-es évadának közönségdíját

A Katona József Színház, az Orlai Produkciós Iroda, a FÜGE, valamint a MASZK Egyesület közös produkciójáért járó díjat a monodráma főszereplője, Keresztes Tamás vehette át Nagy Viktortól, a Kultkikötő alapító igazgatójától 2017. október 31-én, a Jurányi Házban.

A nyár leghosszabb összművészeti fesztiváljának közönsége a Gogol története alapján készült előadást ítélte az idei évad legerősebb előadásának. A Kultkikötő repertoárjában szereplő, mintegy 46 produkcióra – köztük számos koncertre, nagyszínpadi és kamara előadásra – online és a helyszínen is lehetett szavazni. 

„A Kultkikötő sokszínű repertoárjába igyekszünk évről évre a legszínvonalasabb előadásokat és koncerteket műsorra tűzni. Szerettük volna ezek közül azt kiemelni és elismerni, amelyik közönségünk számára a leginkább maradandó élményt jelentette” – mondta a most először átadott elismerés apropóján Nagy Viktor.

A Kultkikötő a Balaton déli partjának legnagyobb összművészeti fesztiválja. A szervezők három helyszínen, Balatonföldváron, Balatonbogláron és Balatonfenyvesen egész nyáron szabadtéri színházi előadásokkal, koncertekkel, kiállításokkal, kertmozival, gyerek- és családi programokkal, táborokkal és kiállításokkal várják a közönséget.

Jegyvásárlás