2017.02.06.

A legjobb programok a hosszú hétvégére!

Operett, musical, vígjáték, gyerekelőadások - minden műfaj krémje az ünnepi hosszú hétvégén a KULTKIKÖTŐben!

Ahol Szabó Kimmel Tamás játssza Lázár Kati, Lukáts Andor, Benedek Miklós és Szabó Éva kisunokáját, ahol Oszvald Marika a Váci Szimfonikus Zenekarral énekel, ahol Mikó István a musical-terapeuta, az csak jó hely lehet! És mindez a Balaton mellett? Bizony: a KULTKIKÖTŐben, Földváron!  

A KULTKIKÖTŐ programjai a hosszú hétvégére

Balatonföldvár Aug. 19. (szerda) 20.30
A folyón túl Itália vígjáték
Orlai Produkciós iroda

„Egy színpadon látni például Lázárt, Benedek Miklóst és Lukáts Andort, ez nagyon jó, kivált akkor, ha ők is élvezik nemcsak a darab kínálta helyzeteket és dialógusokat, hanem az együttjátszást. És élvezik: állandó félmosoly a szájak szögletében, a színpadon és a nézőtéren." (részlet a Revizor kritikájából) „…aki szereti, ha egyik szeme sír, a másik nevet, és különös örömet szerez neki, ha magára ismer, annak feltétlen ajánljuk. Akár a nagyival közösen!" (részlet a ványabácsi kritikájából) 

Aug. 21. péntek 20.30
Operett Gálaest
Oszvald Marikával, Peller Károllyal és Szendi Szilvivel

A műsorban – melyhez a zenét a Váci Szimfonikus Zenekar biztosítja, Farkas Pál vezénylésével – olyan slágerek is elhangzanak, mint a Te rongyos élet, a Jaj cica, a Délibábos Hortobágyon vagy a Szép város Kolozsvár.

Aug. 22. szombat 20.30
Csoportterápia musical-komédia

Már az is sikerként könyvelhető el, ha egyértelmű kérdéseket tudunk megfogalmazni ügyünket illetően, például, hogy hol van az orvos? Nélküle nem biztos, hogy a leggördülékenyebben indul ez a történet… És különben is: kik ezek itt körülöttünk a mondvacsinált problémáikkal, mikor a mi életünk sokkal nagyobb kátyúban van?! Ne számítsanak száraz, unalmas, diagnosztizálással töltött órákat, hiszen a Szente Vajk, Bolba Tamás és Galambos Attila alkotta írótrió humorban és dalban mondja el… Szereplők: Mikó István, Dobó Enikő, Kiss Zoltán, Aradi Imre, Csombor Teréz, Hajdú Melinda Rendező: Cseke Péter

Programok gyerekeknek
Van egy mesém
Mesék köré szőtt dalok, dalok köré szőtt mesék

Magyar Népmese Színház
A brémai muzsikusok

Interaktív játék, szabad térre és játszóházba, a gyerekekkel közösen születik meg a produkció. A játék során a gyerekek magukra öltik a megfelelő jelmezeket és két színész és egy zenész irányítása mellett aktív részeseivé válnak a mesének. Az ismert történet szereplői nagyrészt a gyerekek, együtt indulunk a brémai erdőbe, együtt űzzük el a rablókat. A szamár, a cica, a kakas, a kutya, és a rák új otthonra talál és boldogan élnek… (Fenyves aug. 22. szombat 11.00, Földvár aug. 23. vasárnap 11.00)

Jegyvásárlás