2024.06.15.

Július első hétvégéjén felgyúlnak a reflektorfények a Kultkikötő összes helyszínén!

Akárcsak a korábbi években, idén is elhozzuk a szabad ég alá az egyszemélyes, intimebb hangvételű daraboktól a grandiózus musical előadásokig a legkiválóbb produkciókat.

Július első péntekén Kollár-Klemencz László hamarosan megjelenő regényéből készült, a Vad című zenés irodalmi estet láthatják a nézők Földváron. Az előadáson – még a regény őszi megjelenése előtt – betekintést nyerhetünk az író gondolataiba, melyben az ember és állat között Isten teremtette eredendő kapcsolat elvesztéséről és újrakereséséről mesél. Zenés irodalmi esttel várja a boglári szabadtéri színpad is a nézőket július 6-án szombaton. Mácsai Pál, Lukács Miklós és Máté Gábor egy felolvasás keretében idézi meg az Örkény István és Esterházy Péter gondolkodása közti kapcsolatot. Ugyan ezen az estén, Szárszón a Csukás színpadon Beck Zoltán és Vecsei H. Miklós játszik majd ki 10 kártyalapot a közönség segítségével. Alsóörsön a varázserdő ölelésében a Neoton Família slágereivel tarkított Szép nyári nap című musical pezsdíti fel a hétvégét.

Mesés Kikötő - Gyerekelőadások

A gyerekelőadásokat megelőző órában ingyenes kézműves foglalkozás várja a gyerekeket, ahol nem csupán apró emléktárgyakat készíthetnek, de megismerkedhetnek a környezettudatos gondolkodás alapjaival is.
A gyerekelőadások fedett helyszínen kerülnek megrendezésre, melyeket ezáltal rossz idő esetén is megtartunk.

BALATONFÖLDVÁR:
júl. 6. (Szo) 10:30 Boribon nyaral, Összpróba Produkció >
júl. 10. (Sze) 10:30 Képzeletbeli világzene, Danny Bain és Ágoston Béla mesekoncert >
BALATONSZÁRSZÓ:
júl. 5. (P) 10:30 Boribon nyaral, Összpróba Produkció >
júl. 7. (V) 10:30 A kerek kő, Sanyi, Én és a Gyerekek Produkció >
BALATONBOGLÁR:
júl. 11. (Cs) 10:30 Bohóc a pácban – Hajcihő a cirkuszban, Összpróba és Thália Színház koprodukció >

Borkultúra a Kultkikötőben

Balatonbogláron az elsők között érkező vendégeinket az esti előadások előtt egy pohár Bujdosó borral vendégeljük meg.

Évvekkel ezelőtt a Kultkikötő elhatározta, hogy nem csupán minőségi színházi produkciókkal, koncertekkel, irodalmi estekkel és képzőművészeti programokkal szeretné gazdagítani a balatoni nyarat, hanem a borkultúra jeles hazai képviselőire is szeretné felhívni a közönség figyelmét.

Ki kell nyomtatni a jegyet?

Hogyan foglalhatom el a helyemet? Hol tudok parkolni? A gyakran ismételt kérdések között választ kaphat felmerülő kérdéseire!

A JEGYVÁSÁRLÁSSAL ÖN IS SEGÍTI NÉGY ÉVSZAKON ÁT MŰKÖDŐ CSAPATUNKAT ÉS AZT, HOGY MAROKNYI, ÁM ANNÁL LELKESEBB STÁBUNK TOVÁBBRA IS AZ IGÉNYES KULTÚRA KÖZVETÍTÉSÉN DOLGOZHASSON.

Megvalósult a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.
Jegyvásárlás