2023.05.01.

A csillagok alá költözik a színház!

Balatonföldváron, a Kulipintyó-villa hangulatos kertjében az Anima Sound System zenekarból is ismert Prieger Zsolt mutatja be Csokonai Vitéz Mihály művészetét, egy egészen új fénytörésben. Alsóörsön és Balatonszárszón Pindroch Csaba ígér intenzív színházi élményt és garantált szórakozást Segítség, megnősültem! című önálló estjével, mely sajátos görbe tükröt tart az esküvő előtti és utáni hétköznapok legkülönbözőbb komikus vagy éppen keserű pillanatainak.

A balatonboglári Vörös és Kék kápolnában két izgalmas kortárs művész mutatkozik be a Kultkikötő Kápolnatárlatok legújabb felvonásában. Magyar Tenger Társasüdülő című kiállításukkal Weiler Péter festőművész és a Balaton Offseason Instagram-oldalt működtető fotós, Bartha Dorka nem mindennapi művészi kollaborációra szövetkeztek.

A gyerekeket sok régi barát várja: nem csupán Pom Pommal, Gombóc Artúrral, Mirr-Murral és Süsüvel találkozhatnak, de Mézeskalács Úr és Robin Hood is ellátogat a Mesés Kikötőbe.

Mesés Kikötő - Gyerekelőadások

A gyerekelőadásokat megelőző órában ingyenes kézműves foglalkozás várja a gyerekeket, ahol nem csupán apró emléktárgyakat készíthetnek, de megismerkedhetnek a környezettudatos gondolkodás alapjaival is.
A gyerekelőadások fedett helyszínen kerülnek megrendezésre, melyeket ezáltal rossz idő esetén is megtartunk.

BALATONFÖLDVÁR:
júl. 12. (Sze) 10:30 A mézeskalács úr meséje >
júl. 15. (Szo) 10:30 Csukás-mese – Süsü és barátai >
BALATONSZÁRSZÓ:
júl. 14. (P) 10:30 Robin Hood kalandjai >
júl. 16. (V) 10:30 Csukás-mese – Süsü és barátai >
 BALATONBOGLÁR:
júl. 13. (Cs) 10:30 Csukás-mese – Süsü és barátai >

Ezt is nézze meg!

A tökéletes szálláshelyet keresi? Elfogyasztana egy finom vacsorát előadás előtt? Beülne egy frissítő italra az este folytatásaként?

Partnereink további kedvezményekkel várnak a Kultkikötő nézőire, tartson velünk!

Borkultúra a Kultkikötőben

Balatonbogláron az elsők között érkező vendégeinket az esti előadások előtt egy pohár Bujdosó borral vendégeljük meg.

Évvekkel ezelőtt a Kultkikötő elhatározta, hogy nem csupán minőségi színházi produkciókkal, koncertekkel, irodalmi estekkel és képzőművészeti programokkal szeretné gazdagítani a balatoni nyarat, hanem a borkultúra jeles hazai képviselőire is szeretné felhívni a közönség figyelmét.

Ki kell nyomtatni a jegyet?

Hogyan foglalhatom el a helyemet? Hol tudok parkolni? A gyakran ismételt kérdések között választ kaphat felmerülő kérdéseire!

A JEGYVÁSÁRLÁSSAL ÖN IS SEGÍTI NÉGY ÉVSZAKON ÁT MŰKÖDŐ CSAPATUNKAT ÉS AZT, HOGY MAROKNYI, ÁM ANNÁL LELKESEBB STÁBUNK TOVÁBBRA IS AZ IGÉNYES KULTÚRA KÖZVETÍTÉSÉN DOLGOZHASSON.

Jegyvásárlás