Megnyitó // Alsóörsi Varázserdő – Kultkikötő Amfiteátrum

Dátum: 2021.09.17. 18:30,

Helyszín: Alsóörsi Varázserdő - Kultkikötő Amfiteátrum

Szeretettel várjuk Önöket alábbi programjainkra:

2021. szept. 17. (p) 18:30 
18:30 órától kapunyitás.
19.30 órától ünnepélyes megnyitó és átadási ceremónia.
20:00 órától Malek Andi – Soulistic
A Soulistic a neves énekesnő és a zongorista-zeneszerző, Jáger Bandi együttműködéséből jött létre 2016-ban. A formáció egy nagyon különleges projekt, amely a Gospel, a Jazz, és a Soul stílust ötvözi.
Malek Andrea és Jáger Bandi produkciójában kulcsfontosságú szerepet játszik az örömzene és a hit, ahogyan a gospelnek is ezek a támpillérei. Az énekesnő összetéveszthetetlen hangja, a zenei vezető friss és izgalmas zenei látásmódja, valamint a fantasztikus jazz-zenészekből álló zenekar muzsikája szép élményt ígér. A “Soulistic” név a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal.
Előzetes regisztrációt követően a koncert ingyenesen megtekinthető. Regisztráció >> A rendelkezésre álló férőhelyek száma betelt. Az eseményre a regisztráció lezárult. Megértésüket köszönjük!

2021. szept. 18. (szo) 9:00 – 13:00
9.00-13.00 óráig családi játszóház
Népi játékok, kosárhinta, planetáriumi vetítések és izgalmas gyerekprogramok egész délelőtt.
10.30 órától bábelőadás – Nefelejcs Bábszínház – Kippkopp a fűben
Végre elmúlt a tél! Kippkopp elindul a zöld réten, hogy játsszon egy nagyot. Ki játszik ilyet, majd megmondom milyet! Fogócskázzunk itt a réten, szaladjunk, és kacagjunk! fussunk, fussunk, kergetőzzünk, nem baj ha elfáradunk! De vajon kivel? A szöcskékkel, vagy a hangyákkal, vagy a katicával? Minden kiderül a mese végére!
A belépés ingyenes a teljes délelőtti programra, regisztráció nem szükséges!

2021. szept. 18. (szo) 20:00
Csányi Sándor – Hogyan értsük félre a nőket?
Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha Ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e, a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban? Eljön-e az a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. Illetve, hogy mindezek ellenére, miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába? Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, öröméről.
Egyszemélyes vígjáték, nyolc különböző karakter, hetven percben. Csányi Sándor színművész előadásában.
Jegyár: 5.900 Ft – 6.900 Ft | Kapunyitás 19:00 | Jegyvásárlás>>
Esőnap: 2021. szept. 19. (v), 20.00 óra

——————————-

Praktikus információk:

1.) Megközelítés: Az Alsóörsi Amfiteátrum címe: 8226 Alsóörs, Varázserdő u. 3. 0112 hrsz. /GPS koordinátái: 47.00075 17.97312/

2.) Parkolás: Polgárőrség által őrzött parkolási lehetőséget biztosítunk a közelben (a parkolóhelyek megközelítése ki lesz táblázva a helyszínen és polgárőrök is segítenek majd a tájékozódásban)

3.) Helyfoglalás:
Malek Andi Soulistic koncertjének nézőterén teljes egészében érkezési sorrendes a helyfoglalás: a színpadhoz közel műanyag székeken, az emelkedő nézőtéri részen kőpadokon foglalhatnak helyet.
Csányi Sándor egyszemélyes vígjátékának nézőterén 2 szektor kerül kialakításra: az 1. szektoron belül sorszámozott műanyag székeken, a 2. szektoron belül érkezési sorrendes kőpadokon foglalhatnak helyet.

4.) A helyszínen büfé üzemel, ételt-italt a színház területére bevinni tilos!

5.) A helyszínen kauciós rendszerben pléd- és párna kölcsönzési lehetőséget biztosítunk, de aki tud és szeretne, nyugodtan hozzon magával sajátot. Párna bérlés: 1.800 Ft (1.500 Ft jár vissza); pléd bérlés: 3.300 Ft (3.000 Ft jár vissza).

6.) Arra kérjük Önöket, hogy mindenképpen készüljenek meleg öltözékkel, mert az éjszakák hűvösebbek!

Szeretettel várjuk Önöket!

A Kultkikötő és az Alsóörsi Amfiteátrum csapata

3

Kapcsolódó tartalmak

-