Négy hét múlva nyitóhétvége Földváron, a KULTKIKÖTŐben!

Június 26-án, pénteken Litkey Zsolt festőművész, vitorlázó balatoni témájú festményeinek kiállításával indítjuk a 2015-ös szezont, a kiállításmegnyitóra mindenkit szeretettel várunk a KULTGalériában 19.00 órakor! 

Ugyanezen az estén egy fontos eseménynek lehetünk együtt szem- és fültanúi: a KULTKIKÖTŐ Produkció első saját bemutatóját tartja meg a földvári színpadon. Nem is akármivel készül a csapat: egy képzeletszínházi előadás premierjére invitálja a közönséget. Janikovszky Éva fantasztikus humorát és bölcsességét mindenki ismeri: több generáció nőtt már fel gyerekkönyvein, amik klasszikussá váltak, és mégis mindig frissek, és mindig új huncutságokat fedezünk fel bennük. Ezen az estén egészen új arcát mutatja meg nekünk a híres írónő: felnőtteknek szóló írásait eleveníti meg a két Nagy színész: Nagy Sándor és Nagy Viktor. A mindennapi élet kacagtató és nagyon is ismerős pillanatai elevenednek meg egy másfél órás nevetőizom-tréningen. A lemez két újabb oldala abszolút szórakoztató-színház, mindenkinek!

Szombaton este pedig igazán elkezdődik a Balatoni nyár a KFT együttes kihagyhatatlan koncertjével! Nem először lép fel a földvári KULTKIKÖTŐben a legendás zenekar, biztosan mindenki emlékszik a 2008-as viharos és szuper hangulatú koncertre. A hangulatot most garantáljuk! 28-án, szombaton este újra itt a Balatoni nyár!

Kapcsolódó tartalmak