BorKultúra sorozat: Buzás Borok

Buzás Borok 

A cég 2010-ben lett alapítva a csodálatos termőhelyi adottságú és szépségű Kötcse községben. Az alapításkor megfogalmazott elsődleges cél, a Kötcse – Szólád Hegyközség területén termelt kiváló minőségű szőlők helyben történő feldolgozása és borrá nemesítése volt. A tervezéskor egy közepes méretű, max. 500 hl/év kapacitású, reduktív technológiával, elsősorban fehér illetve rozé borok készítésére alkalmas üzem létrehozása volt az elsődleges szempont. 2011 a szőlőfeldolgozó, borászati üzem és pince építésének éve.

A Buzás Borok a július 1-i, péntek estiQuimby-koncerthez egy újdonságot ajánl: BalatonBor – Olaszrizling

A július 2-i, szombat esti vígjátékhoz, A napsugár fiúkhoz pedig egy négy lábon álló, speciális kombinációt: az Olaszrizling, Chardonnay, Királylányka és Irsai házasításból származó Kötcsei beszédest.

Kapcsolódó tartalmak