Páros bérlet

A páros bérlet automatikus belépésre nem jogosít, ezért kérjük, minél előbb, de legkésőbb az előadás előtt 5 nappal foglalják le a kiválasztott előadásokra szóló jegyeiket. Amennyiben a kiválasztott előadásra a nézőtér már megtelt, nem áll módunkban biztosítani helyét.

Ez a bérlettípus a balatonföldvári Kultkikötő 2019-es évadának nyári produkcióira érvényes, 2 fő részére 1 produkcióra. 

A páros bérlettel a helyfoglalás az alábbiak szerint történik: 

1. A www.kultkikoto.hu/musor oldalon válassza ki az előadást vagy előadásokat. (A repertoár folyamatosan frissül, a teljes nyári programkínálat 2019. júniustól lesz elérhető. A páros bérlet gyerekelőadásokra nem váltható be.)

2. Küldjön egy e-mailt a jegy@kultkikoto.hu címre az alábbi adatokkal:

  • a bérlet végfelhasználójának neve, telefonszáma, e-mail címe;
  • a bérlet azonosítója; (utalványazonosító)
  • a kiválasztott előadás vagy előadások címe, időpontja/időpontjai;

3. Az e-mailen beérkezett foglalást egy válaszlevélben visszaigazoljuk 3 munkanapon belül;

4. A foglalást visszaigazoló e-mailt, valamint az ajándékutalványt, vagy utalványkódját az előadás napján, a helyszínen tudja bérletre és jegyre váltani.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a kiválasztott előadáson nem tud részt venni, a már lefoglalt jegyet nem áll módunkban visszaváltani. A bérlethez foglalt jegyek szektoros nézőtér esetén normál jegytípusként érvényesíthető. Koncert esetén állójegyként érvényesíthető.

A páros bérlet utalványazonosítója nélkül a páros bérlet és egyben az előadásra szóló jegy nem váltható ki, mert az utalványazonosító kódja (betű és számsora) az azonosítás alapja és ez alapján történik a felhasználás nyilvántartása is. Ezért kérjük, hogy az előadásra mindenképpen hozza magával a bérlet utalványazonosító kódját és a foglalást visszaigazoló e-mailt is (elektronikusan vagy nyomtatva).

Amennyiben nem hozza magával a páros bérlet utalványazonosító kódját és a visszaigazoló e-mailt, a beazonosítás hiányában nem áll módunkban beengedni az előadásra.

A páros bérlet 2019. február 1. és 2019. február 14. között vásárolható meg. 

A nem, vagy részben kiváltott bérletek esetén visszaváltásra nincs lehetőség. A páros bérlet megvásárlásával elfogadja az ÁSZF-et.

Nyomtatható páros bérlet ajándékutalvány LETÖLTÉSE.
A bérletvásárlás visszaigazolásaként egy utalványazonosító érkezik e-mailben, amennyiben ajándékként szeretné átadni a páros bérletet töltse le kinyomtatható ajándékutalványunkat. 

Kapcsolódó tartalmak