Szabad bérlet

A Szabad bérlet automatikus belépésre nem jogosít, ezért kérjük, minél előbb, de legkésőbb az előadás előtt 5 nappal foglalják le a kiválasztott előadásokra szóló jegyeiket. Amennyiben a kiválasztott előadásra a nézőtér már megtelt, nem áll módunkban biztosítani helyét.

Ez a bérlettípus a balatonföldvári, a balatonboglári és a balatonfenyvesi Kultkikötő 2019-es évadának nyári produkcióira érvényes 2 fő részére, 1 produkcióra vagy 1 fő részére, 2 produkcióra, szektoros előadás esetén normál jegytípusként érvényesíthető. 

A szabad bérlettel a helyfoglalás az alábbiak szerint történik: 

1. www.kultkikoto.hu/musor oldalon válassza ki az előadást vagy előadásokat. (A repertoár folyamatosan frissül, a teljes nyári programkínálat 2019. júniustól lesz elérhető. A szabad bérlet gyerekelőadásokra nem váltható be.)

2. Küldjön egy e-mailt a jegy@kultkikoto.hu címre az alábbi adatokkal:

  • a bérlet végfelhasználójának neve, telefonszáma, e-mail címe;
  • a bérlet azonosítója; (utalványazonosító)
  • a kiválasztott előadás vagy előadások címe, időpontja/időpontjai;

3. Az e-mailen beérkezett foglalást egy válaszlevélben visszaigazoljuk 3 munkanapon belül;

4. A foglalást visszaigazoló e-mailt, valamint az ajándékutalványt, vagy  utalványkódját az előadás napján, a helyszínen tudja bérletre és jegyre váltani.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a kiválasztott előadáson nem tud részt venni, a már lefoglalt jegyet nem áll módunkban visszaváltani. A bérlethez foglalt jegyek szektoros nézőtér esetén normál jegytípusként érvényesíthető. A szabadbérlet utalványazonosítója nélkül a szabadbérlet és egyben az előadásra szóló jegy nem váltható ki, mert az utalványazonosító kódja (betű és számsora) az azonosítás alapja és ez alapján történik a felhasználás nyilvántartása is. Ezért kérjük, hogy az előadásra mindenképpen hozza magával a bérlet utalványazonosító kódját és a foglalást visszaigazoló e-mailt is (elektronikusan vagy nyomtatva). Amennyiben nem hozza magával a szabadbérlet utalványazonosító kódját és a visszaigazoló e-mailt, a beazonosítás hiányában nem áll módunkban beengedni az előadásra.

A szabad bérlet 2018. november 15. és december 24. között vásárolható meg. 

A nem, vagy részben kiváltott bérletek esetén visszaváltásra nincs lehetőség. A szabad bérlet megvásárlásával elfogadja az ÁSZF-et. 

Kapcsolódó tartalmak